Algemeen

Nog twee 'Mad Max'-vervolgen geschreven

Mocht Fury Road een succes zijn, kunnen er dus zomaar nog twee films komen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd op 31.07.2014 om 08:00 in Algemeen
Voor het eerst sinds 1985 is er volgend jaar een nieuwe Mad Max-film in de bioscopen te zien. Er is een nieuwe hoofdrolspeler in de vorm van Tom Hardy aangetrokken, maar nog altijd staat hetzelfde brein aan het hoofd van de franchise: George Miller. Dit blijkt naast Fury Road nog eens twee andere gloednieuwe Mad Max-verhalen te hebben geschreven.

Het zou dus zomaar kunnen zijn dat er nog twee films uitkomen, mits deze succesvol is. Eén van de twee nieuwe verhalen blijkt als een boek te bestaan en het andere is daadwerkelijk een filmscript. ”Om dit verhaal te kunnen vertellen, bedachten we er nog twee,” vertelde Miller. ”We hebben het scenario van de ene geschreven en voor de andere een soort boek. Het is nog een hele ruwe versie, maar desalniettemin een boek. We bleven eraan werken terwijl we bezig waren met andere zaken.”

Mocht Fury Road uiteindelijk bij het publiek net zo goed bevallen als bij de critici, dan is het fijn om te weten dat er nog zomaar twee films uit zouden kunnen komen. Voordat het echter zover kan zijn, is het eerst nog de beurt aan Mad Max: Fury Road, dat in mei 2015 uitkomt.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair