Tweede trailer Christopher Nolans 'Interstellar'

Veelbelovende beelden van vast en zeker prachtige science fiction film.

De tweede trailer van Christopher Nolans Interstellar is vrijgegeven. De beelden waren oorspronkelijk tijdens de Comic-Con te zien en zijn nu dus vrijgegeven voor het grotere publiek. Wederom zien we weinig science fiction beelden, maar wordt er vooral gekeken naar de relatie van Matthew McConaughey en diens dochter, die gespeeld wordt door Mackenzie Foy (een volwassen versie van het personage wordt hoogstwaarschijnlijk gespeeld door Jessica Chastain).

Mocht de trailer niet meer beschikbaar zijn, dan verwijzen we je door naar de website van de film. Vul daar de code 7201969 in (de datum van de maanlanding) en je krijgt 'm te zien!



Naast McConaughey en Chastain spelen ook Anne Hathaway, Michael Caine, Matt Damon, Bill Irwin, Casey Affleck en John Lithgow rollen in de film van Nolan. De film speelt zich af in de nabije toekomst. Overheden en economieën zijn in elkaar gestort, er heerst voedselschaarste en de NASA bestaat niet meer. Kortom, het zijn zware tijden voor de mensheid. De schuld hiervoor zou liggen in de twintigste eeuw. Als onderzoekers een mysterieuze scheur in de ruimtetijd vinden, is het aan oud-leden van de NASA hem te verkennen en hoop te geven aan de mens.

Interstellar gaat op 6 november in première.



NieuwsFilm

meest populair