Simon Pegg over opnames 'Mission: Impossible 5'

Pegg keert opnieuw terug als het personage Benji Dunn.

Aangezien de film in december 2015 in de bioscopen moet draaien, zullen de opnames van Mission: Impossible 5 naar alle waarschijnlijkheid spoedig van start gaan. Simon Pegg, die terugkeert als het personage Benji Dunn, werd tijdens een persronde voor zijn nieuwe film Hector and the Search for Happiness gevraagd naar het project en had het volgende te melden over de opnames:

''De opnames van M:I 5 gaan op 24 augustus van start, zover ik weet. Daarom doe ik nu deze persronde, omdat ik binnenkort niet meer beschikbaar ben. We gaan eerst opnames op locatie doen, en de rest wordt gefilmd in Leavesden Studios, ten noorden van Londen. Dat is wel lekker, zo dicht bij huis.''

Een tijdje geleden werd ook gehint naar mogelijke opnames in de Londense Houses of Parliament, maar Pegg kon dit nog niet bevestigen.

''Ik kan dat niet bevestigen, want er is me niks over verteld. We gaan in ieder geval wel filmen in Londen, dus het zou logisch zijn.''

Christopher McQuarrie (Jack Reacher) zal het vijfde deel uit de franchise regisseren. De hoofdrollen in de film worden naast Pegg gespeeld door Tom Cruise, Jeremy Renner, Rebecca Ferguson en Alec Baldwin. Het is nog onduidelijk of Paula Patton en Ving Rhames terugkeren.



NieuwsFilm

meest populair