Terminator-reboot heet 'Terminator: Genisys'

Arnold Schwarzenegger onthult de titel na afronding opnames.

In de blockbusterzomer van 2015 kunnen we onder meer genieten van de reboot van de Terminator-franchise. De door Alan Taylor (Thor: The Dark World, 2013) geregisseerde film heeft de opnames er ondertussen opzitten. Dit onthulde acteur Arnold Schwarzenegger die ook de aangepaste titel onthulde: Terminator: Genisys.

Dus geen Terminator: Genesis zoals langere tijd werd verondersteld. Als we 'Genesis' vertalen komen we uit op woorden als 'ontstaan', maar 'Genisys' staat vermoedelijk voor iets anders. Als Google erop na wordt geslagen, dan komen er een hoop computergerelateerde onderwerpen voorbij. De kans is dus groot dat de subtitel iets te maken heeft met 'Skynet', het zelfdenkende computernetwerk dat de Terminators bestuurt.

Schwarzenegger liet via Facebook nog het volgende weten: "Hasta la vista, baby. Ik wil de cast en crew bedanken voor de fantastische opnames. Het was een uitdaging, het was leuk en het was lonend. Zonder de regisseurs, producenten, het camerateam, het VFX-team en haar en make-up hadden we het niet kunnen doen. Ik weet zeker dat we de fans eraan gaan herinneren waarom ze verliefd werden op Terminator. I'll be back op 1 juli 2015."



NieuwsFilm

meest populair