Vin Diesel in Marvels 'Inhumans'?

De acteur hint ernaar op zijn Facebookpagina.

Toen Marvel de nieuwe line-up van de strip 'Avengers Now' aankondigde, waren bijna alle namen die van personages die in de films van de studio voorkomen. Twee personages die we echter nog niet op het grote scherm hebben gezien, waren twee van de groep de 'Inhumans', die momenteel alleen nog in stripvorm bestaan.

We weten dat Marvel plannen heeft voor een Inhumans-film, maar die plannen zijn een stuk vager dan die voor Doctor Strange en Ant-Man. Vin Diesel liet een tijdje voordat hij tekende voor Groot in Guardians of the Galaxy echter weten dat hij met Marvel heeft gesproken over het spelen van een 'verse IP' (een personage dat we nog niet goed kennen).

Zouden Groot en dat personage soms een en dezelfde zijn? In een bericht op zijn Facebookpagina, deelde Diesel het volgende:



Tijdens een personde voor Guardians, liet Marvel-baas ook weten dat ze in ieder geval praten over een Inhumans film. Nu het bedrijf een hele rits releasedatums heeft aangekondigd voor de komende jaren, waarvan velen nog onverfilmde titels zullen zijn, is het zeer waarschijnlijk dat Inhumans daar ook tussen zit.

Maar wie zal Diesel dan spelen? Het meest waarschijnlijk is dat hij de rol zal spelen van groepsleider Black Bolt. Het personage trekt zijn mond echter nooit open, omdat zijn stem zo krachtig is dat hij er hele steden mee kan afbreken. Als resultaat daarvan is hij mentaal getraind om te voorkomen dat hij ook maar enig geluid maakt, zelfs in zijn slaap. Dit zou natuurlijk wel ironisch zijn, gezien het feit dat Diesels stem het enige is dat we mogen aanschouwen in Guardians. Er gaan ook geruchten dat er naar Quicksilver en Scarlet Witch in Avengers: Age of Ultron wordt verwezen als zijnde Inhumans. Dat zou dus een directe link betekenen naar het grotere Marvel Cinematic Universe.



NieuwsFilm

meest populair