Peyton Reed over verhaal 'Ant-Man'

Er zit een duidelijk onderliggend thema in de film.

In een interview met Screenrant, dat je onderaan dit bericht kunt bekijken, vertelde regissseur Peyton Reed over de aankomende Ant-Man-film. Hij vertelde over het personage van Paul Rudd, Scott Lang, en over een vrouwelijk personage dat in de film voor zal komen.

Reed legde uit dat de film een duidelijk onderliggend thema heeft. ”Het draait min of meer om het overdragen van de toorts,” legde Reed uit. ”Paul Rudds personage is een dief geweest. De film krijgt de structuur van een overvalfilm. En er zit ook een persoonlijke dynamiek aan de film.”

”In de comics heeft Scott Lang een dochter en zij maakt ook deel uit van de film,” vertelde hij. ”Dat sprak me erg aan.” De dochter van Scott Lang heet Cassandra. Zij werd oorspronkelijk geïntroduceerd als een ziek klein meisje, wiens ziekte Scott ertoe drijft om het Ant-Man pak van Hank Pym (Michael Douglas) te stelen, in een poging haar leven te redden. Jaren later wordt zij zelf een superheldin door gebruik te maken van de technologie, met de naam Stature en is ze onderdeel van de Young Avengers.



NieuwsFilm

meest populair