Hoofdrolspelers ‘Sinister 2' bekend

Shannyn Sossamon en James Ransone mogen zich opmaken voor de horrorsequel.

De productie van Sinister 2 gaat bijna van start, dus het zat eraan te komen dat we eens een keer iets zouden horen over de cast van de sequel. Nu weten we dat Shannyn Sossamon (Wayward Pines) en James Ransone (Boardwalk Empire) de hoofdrollen voor hun rekening zullen nemen. Laatstgenoemde was ook al te zien in het origineel uit 2012.

Focus Features heeft aangekondigd dat de camera's volgende week beginnen te lopen in Chicago. Het verhaal gaat door waar de eerste film gebleven was, dus er is geen sprake van een prequel. Het scenario komt van C. Robert Cargill en Scott Derrickson. In tegenstelling tot Sinister zal laatstgenoemde dit keer niet de regie op zich nemen. Die eer gaat naar Ciaran Foy (Citadel, 2012).

In Sinister 2 kijken we mee met een beschermende moeder (Sossamon) van een negenjarige tweeling, gespeeld door Robert en Dartanian Sloan. Ze wonen in een afgelegen huis en het ziet ernaar uit dat ze zich hier beter niet hadden kunnen vestigen. Ransone speelt net als in de eerste film de hulpsheriff.

De originele Sinister was een enorme hit, met een opbrengst van 82 miljoen dollar en een budget van slechts drie miljoen dollar. De onvermijdelijke sequel staat gepland voor 21 augustus 2015.



NieuwsFilm

meest populair