Onthullende concept-art voornaamste villain in 'Star Wars: Episode VII'

En zo nog meer opvallende zaken rond de nieuwe Star Wars-film.

Normaal gesproken weet regisseur J.J. Abrams een rookgordijn op te trekken rond zijn nieuwste film, maar bij zijn eerstvolgende - en tot op heden allergrootste - project Star Wars: Episode VII lijkt dit haast onmogelijk. Zo lekten er bijvoorbeeld enkele namen van de reeds onthullende cast en zagen we pas de nieuwe helm van de Stormtroopers. Hieronder tref je mogelijk nieuwe details aan, met als hoogtepunt concept-art waarvan de website Indie Revolver beweert dat we hierop de voornaamste villain te zien krijgen.

Maar eerst andere geruchten rond het verhaal van Episode VII. De website Latino Review zegt dat in de nieuwe Star Wars-film de personages Han Solo (Harrison Ford) en Chewbacca (Peter Mayhew) zich op een planeet bevinden waar ze gevangen zijn genomen en ze worden na een speurtocht aangetroffen door de personages van Daisy Ridley en John Boyega. Ze zijn de Millennium Falcon kwijt en die zou in handen zijn van het personage van Oscar Isaac, die mogelijk een slechterik speelt. De twee worden gevangen gehouden door personages die worden omschreven als premiejagers en "Sith Witches". De villains zouden in werkelijkheid de Inquisitors zijn, losjes gebaseerd op personages uit de 'Expanded Universe' van Star Wars. Ze zijn verdedigers van de Sith Order die al heel lang actief zijn. Dit zou eerdere geruchten kunnen verklaren dat de eerste sequel-film losjes verder gaat met het Inquisitor-personage uit de animatieserie Star Wars Rebels.

Als Luke uiteindelijk gevonden wordt, dan kunnen we - volgens Latino Review - een flashback verwachten waarin duidelijk wordt dat de Inquisitors van het begin af aan de Sith helpen. In die flashbacks zou Billie Lourd de jonge Princess Leia spelen en nog veel belangrijker: we zouden kort Darth Vader te zien krijgen!

De website Indie Revolver komt dus niet met geruchten, maar wist naast de foto's van de Stormtrooper-helmen ook concept-art van de outfits van Han Solo tonen:





En dan nu - de mogelijk allergrootste spoiler - de concept-art van de beoogde voornaamste villain, als we Indie Revolver moeten geloven. Op de tekening zien we een onbekend personage die een gebroken helm vasthoudt van Darth Vader. De nieuwe villain wordt door de website omschreven als een "groot, dun en angstaanjagend griezelig." Hij zou gloeiende rode ogen hebben die overeenkomen met zijn rode lightsaber. Hij zou een soort van robot-upgrade hebben, net als Darth Vader maar dan zonder masker. Hij heeft een menselijke bovenlip en een stalen kaak.



NieuwsFilm

meest populair