Opnames 'Ant-man' eindelijk gestart

En Howard Stark (John Slattery) keert terug.

Ondanks dat de aanloop niet bepaald soepel is verlopen, heeft regisseur Peyton Reed via Twitter bekendgemaakt dat de opnames voor Marvel Studios' Ant-Man eindelijk zijn gestart. Daarnaast onthulde Marvel een nieuwe synopsis en zijn er opnieuw acteurs toegetreden tot de cast.

De nieuwe synopsis: Met het verbazingwekkende vermogen om te krimpen in grootte en sterker te worden in kracht moet de oplichter Scott Lang (Paul Rudd) zijn innerlijke superheld omarmen en zijn mentor Dr Hank Pym (Michael Douglas) helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak te beschermen van een nieuwe generatie torenhoge bedreigingen. Ondanks enorme obstakels moeten Lang en Pym een overval plannen en uitvoeren om de wereld te redden.

Naast deze synopsis werd bekend dat John Slattery terug zal keren als Howard Stark. Hij speelde dit personage ook in Iron Man 2. Daarnaast zijn ook Judy Greer en Abby Ryder Fortson (officieel) toegevoegd aan de cast.

Andere rollen zijn voor Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Peña, David Dastmalchian en rapper T.I.. Over nog geen jaar - 6 augustus 2015 - moet Ant-Man de derde fase van het Marvel Cinematic Universe aftrappen.

De bevestiging van regisseur Reed:




NieuwsFilm

meest populair