Dwayne Johnson bevestigt 'Shazam' en speelt titelheld en/of Black Adam

Mogelijk zien we hem ook in Justice League.

In een interview met de Costa Ricaanse website La Nacion zou Dwayne Johnson hebben gezegd dat hij de rol speelt van Shazam óf Black Adam in Warner Bros.' superheldenfilm Shazam. Hij wilde verder niet ingaan op een mogelijke rol in Batman v Superman: Dawn of Justice, maar hij lijkt wel te zinspelen op een aandeel in Justice League.

"...Ik kan nu niet zeggen of mijn rol die van Shazam en Black Adam is. We zijn al enige tijd bezig met de film en ik ben een fan van anti-helden. Ik vul deze rol met hart en ziel in en in dit geval denk dat we gerechtigheid ('Justice') zullen behalen."

In het interview geeft The Rock aan dat hij altijd al graag Green Lantern of Black Adam had willen spelen. In relatie tot de film Shazam zou hij hebben laten doorschemeren dat hij zowel Black Adam als Shazam - ook bekend als DC's Captain Marvel - speelt. Mogelijk zien we hem ook in de Justice League-film, aangezien Johnson verwijst naar zijn superhelden-collega's: "Er gebeurt veel rond Batman en Superman, en Aquaman en Wonder Woman sluiten ook aan. Ik ben enthousiast en ik weet dat de fans dat ook zijn. DC en Warner Bros. hebben een grootse mythologie en we gaan er iets moois van maken."

Volgens Johnson al DC/Warner Bros. binnenkort de superheldenfilm aankondigen. MTV dook ook overigens een aardige video op uit 2007, waarin de acteur toegeeft dat hij op het punt staat om de rol van Black Adam in te vullen:



NieuwsFilm

meest populair