Eerste officiële blik op 'Ant-Man'!

Paul Rudd als de schimmige Scott Lang, de uiteindelijke (tweede) Ant-Man.

De opnames voor Peyton Reed en Marvel Studios' Ant-Man zijn gisteren gestart en vandaag is er via USA Today al een eerste officiële blik op het personage Scott Lang, gespeeld door Paul Rudd.

De foto laat duidelijk zien dat Lang - in het begin - een wat schimmig personage is. Op de achtergrond zien de Golden Gate Bridge - recent nog te zien in Godzilla, Pacific Rim, Rise of the Planet of the Apes - in de stad San Francisco. Andere rollen zijn voor Evangeline Lilly, Judy Greer, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Peña, John Slattery, David Dastmalchian, Abby Ryder Fortson en T.I.

Vanaf 6 augustus 2015 moet Ant-Man in de Nederlandse (3D) bioscoop te zien zijn.



In Ant-Man heeft de oplichter Scott Lang het verbazingwekkende vermogen om te krimpen in grootte en sterker te worden in kracht. Hij wordt echter gedwongen om zijn innerlijke superheld te omarmen en zijn mentor Dr Hank Pym (Michael Douglas) te helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak te beschermen van een nieuwe generatie torenhoge bedreigingen. Ondanks enorme obstakels moeten Lang en Pym een overval plannen en uitvoeren om de wereld te redden.



NieuwsFilm

meest populair