Algemeen

Twee nieuwe posters 'Horns'

We zien een duivelse Daniel Radcliffe en een hemelse Juno Temple.

door Rik Timmer op 21.08.2014 om 10:29 in Algemeen
Dankzij de San Diego Comic-Con van vorige maand hebben we diverse nieuwe inzichten gekregen van de merkwaardige film Horns, door middel van cryptische posters en een trailer. Empire heeft inmiddels twee nieuwe posters onthult waarop we Daniel Radcliffe en Juno Temple kunnen aanschouwen.

In Horns wordt de jeugdliefde (Temple) van Ig Perrish (Radcliffe) op gewelddadige wijze verkracht en vermoord. De lokale bewoners denken dat Ig verantwoordelijk is, maar niemand kan het bewijzen. Na een avondje stevig zuipen wordt hij wakker met een kater en twee hoorns op zijn hoofd. Weldra komt hij erachter dat de uitsteeksels met een speciale gave komen: Ig kan mensen met gemak zo ver krijgen om hun zondes op te biechten en hun zelfzuchtige driften tot realiteit te brengen. Het blijkt een effectief middel te zijn in Ig's zoektocht naar de werkelijke dader. Wraak komt eindelijk een stapje dichterbij.

Horns is een verfilming van het gelijknamige Joe Hill boek en wordt geregisseerd door Alexandre Aja (The Hills Have Eyes (2006), Mirrors). Naast Radcliffe en Temple spelen ook Max Minghella, David Morse, Heather Graham en James Remar mee. De horrordrama zal begin november in de bioscoopzalen verschijnen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Leuk gedaan met het kruisvorm en de verandering van de kleur van de titel Smiley face
Ben benieuwd naar deze

timdekw

Avatar

Het boek is op zich wel vermakelijk en kan een leuke film opleveren. Ik ben benieuwd!!

NieuwsFilm

meest populair