Evangeline Lilly als Wasp in 'Ant-Man'?

Het lijkt er verdacht veel op.

Nu de opnames onderweg zijn en we al een eerste foto zagen van acteur Paul Rudd als Scott Lang/Ant-Man, beginnen er meer beelden te verschijnen van de Marvels Ant-Man. Uiteraard duiken er al de nodige wazige setfoto's op en ook de cast laat van zich horen via social media. Zo plaatste actrice Evangeline Lilly een foto van haar nieuwe kapsel en juist dit detail wijst op de mogelijke aanwezigheid van een andere superheld.

Lilly speelt naar verluidt de rol van Hope Van Dyne, de dochter van Janet van Dyne, de oorspronkelijke Wasp. Ondanks dat e.e.a. in de comics compleet anders verloopt lijkt Lilly in de Marvel Cinematic Universe zomaar de rol over te nemen van haar moeder. Lilly's haardracht wijst hier namelijk wel op. Vergelijk zelf maar:





Andere rollen in Peyton Reed en Marvel Studios' Ant-Man zijn voor Michael Douglas, Judy Greer, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Peña, John Slattery, David Dastmalchian, Abby Ryder Fortson en T.I. Vanaf 6 augustus 2015 moet de superheldenfilm in de Nederlandse (3D) bioscoop te zien zijn.

En nog een foto van Lilly met Paul Rudd:



NieuwsFilm

meest populair