Humor

Bizarre en bijna enge concept-art 'Teenage Mutant Ninja Turtles'

Zo hadden de Ninja Turtles er ook uit kunnen zien..!

door Bram de Groot op 27.08.2014 om 17:22 in Humor
Ondertussen vullen de Ninja Turtles al enkele weken met succes de bioscoopzalen. De die-hard fans van de vier gemuteerde schildpadden zullen wel even hebben moeten wennen aan hun nieuwe uiterlijk in Teenage Mutant Ninja Turtles. Dit was al te merken na de release van de eerste trailer. Onderstaande concept-art wijst uit dat het nog veel rigoureuzer had kunnen uitpakken...

De designs van grafisch ontwerper Anthony Francisco - die ook werkte aan Guardians of the Galaxy - is toch wel erg bizar, aangezien de figuren eerder op buitenaards wezens lijken dan een rechtop lopend schildpad.
Hieronder zie je nog een reeks concept-art die uiteindelijk niet geschikt werden geacht voor de uiteindelijke film van regisseur Jonathan Liebesman. De matig ontvangen titel staat ondertussen op een keurige $240,0 miljoen wereldwijd en krijgt een vervolg in 2016.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nielsgibby10

Avatar

Wat de fuckityfuck. Als de fans niet protesteerden zagen ze er zo dus uit als aliens. Michael bay, stop met films maken

M0vieFreak

Avatar

Toen er geruchten waren dat de turtels in de film aliens waren, hadden ze deze concept-art zeker in gedachten. Gelukkig is dit niet doorgegaan. Ik ben blij met wat we nu hebben.

Ed Crane

Avatar

Ergens is het nog beter ook.

Olrik

Avatar

Die eerste foto's zijn eigenlijk best wel beangstigend...

Muufley

Avatar

Nielsgibby10 "Als de fans niet protesteerden zagen ze er zo dus uit als aliens."


Hoe kom je aan dat idee? Bij mijn weten waren fans helemaal niet op de hoogte van hoe die er exact zouden gaan uitzien en ik weet al helemaal niets van fans die protesteeerden tegen deze ontwerpen en daarmee het gebruik van deze concepten verhinderden.

eltorro

Avatar

Die eerste paar tekeningen zien er eigenlijk behoorlijk vet uit, veel beter dan die standaard aardappelkoppen. Was je ook meteen van die zeurende fans af geweest.

Tarantino4President

Avatar

Muufley "Hoe kom je aan dat idee? Bij mijn weten waren fans helemaal niet op de hoogte van hoe die er exact zouden gaan uitzien en ik weet al helemaal niets van fans die protesteeerden tegen deze ontwerpen en daarmee het gebruik van deze concepten verhinderden."


In het begin is wel naar buiten gebracht dat het oorsprong verhaal veranderd zou worden en de Turtles geen mutanten maar aliens zouden zijn. Dat heeft toen een hoop commotie veroorzaakt, waardoor ze daar vermoedelijk op terug zijn gekomen en de bovenste foto's zouden daar wel goed bij passen. Ook al ziet het er niet uit.

Nielsgibby10

Avatar

Die eerste fotos zijn afschuwelijk. De tweede rij fotos vind ik een stuk beter want aangezien ik een groot fan ben van de turtles vond ik het klote dat ze zo groot, gespierd en overpowered waren

rainking

Avatar

Als ik de eerste paar foto's zie, moet ik eerder denken aan de Resistance spellen op de PS3.

IvarW

Avatar

Ik vind het wel goed gemaakte designs. Maar wel voor een sci-fi film en niet voor Ninja Turtles

Sand

Avatar

Als je naar die 4de foto kijkt.. die kop lijkt wel echt op een schildpad.. dus snap de designs wel.
maar uiteindelijk kunnen ze beter op de cartoons lijken.. en enige wat bij de definitieve versie slecht is, zijn de neus en lippen.. oja en Donatello mocht toch wel iets stoerder zijn Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair