Video

Duivelse Daniel Radcliffe in nieuwe trailer 'Horns'

Alexandre Aja geeft de Kill Your Darlings en The Woman in Black-acteur een Amerikaans accent.

door Bram de Groot op 28.08.2014 om 09:40 in Video
Hieronder kan je afstemmen op een nieuwe trailer van de film Horns van regisseur Alexandre Aja (The Hills Have Eyes, 2006 en Piranha 3D, 2010). In de bovennatuurlijke thriller krijgt het personage van Daniel Radcliffe (Kill Your Darlings, 2013) spontaan horentjes waardoor hij al snel wordt aangezien voor de duivel.

Andere rollen zijn voor Juno Temple, Heather Graham en Max Minghella. Vanaf 6 november in de Nederlandse bioscoop.

In Horns rouwt het personage Ig Perrish om zijn vermoorde vriendin. Op een dag wordt hij wakker met uit zijn hoofd groeiende hoorns die hem de kracht geven mensen hun zonden op te laten biechten en toe te laten geven aan zelfzuchtige daden. Dat komt hem goed uit in zijn zoektocht naar wat er precies is gebeurd met zijn vriendin. Hieronder ook een nieuwe poster.
12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

keesje500

Avatar

Harry potterof nie...ik denk dat deze film toch echt wel erg goed kan zijn...ik kijk er erg naar uit !!

movieboy

Avatar

Ziet er echt goed uit, Daniel Radcliffe is underrated als een acteur... hij heeft al bewezen dat hij buiten de harry potter image goed kan acteren.

B@chelor

Avatar

Weird shit. Check 'm wel een keer op dvd. ;)

Spijker2

Avatar

movieboy "Ziet er echt goed uit, Daniel Radcliffe is underrated als een acteur... hij heeft al bewezen dat hij buiten de harry potter image goed kan acteren."


Voorbeelden?

KeesjeNL

Avatar

Spijker2 "Voorbeelden?"
Woman in the Black, Kill your Darlings en dat toneelstuk waar hij in speelt/speelde schijnt ook gewoon erg goed te zijn. Harry, uhh...Daniel is géén eendagsvlieg;)!

lordmistery

Avatar

Ik ben het uiteraard helemaal met KeesjeNL eens. Ik denk dat deze film aan de wereld kan laten zien waarom Daniel een geode acteur is. Ik heb in deze trailer erg sterket scenes van hem gezien. Ik had in 2001 al vertrouwen in zijn acteren maar dat zal nu bevestigd worden. Hopelijk wordt deze film een boost voor de carriere van Daniel.

Dan over de film. Ik vind deze trailer beter dan de eerste. En ik denk dat dit een hele goede film gaat worden. Het ziet er erg goed uit.

Frietgezicht

Avatar

lordmistery "Ik ben het uiteraard helemaal met KeesjeNL eens. Ik denk dat deze film aan de wereld kan laten zien waarom Daniel een geode acteur is. Ik heb in deze trailer erg sterket scenes van hem gezien. Ik had in 2001 al vertrouwen in zijn acteren maar dat zal nu bevestigd worden. Hopelijk wordt deze film een boost voor de carriere van Daniel.

Dan over de film. Ik vind deze trailer beter dan de eerste. En ik denk dat dit een hele goede film gaat worden. Het ziet er erg goed uit."


Komt hij weer,de gozer die met zijn toverstokje speelt zodra de acteur Harry Potter in beeld komt.
In de laatste topic waar je hem verdedigde wist je blijkbaar geen antwoord meer : http://www.filmtotaal.nl/artikel.php?id=38463

Moet je niet een topic later weer komen met dezelfde argumenten die je niet kunt verdedigen. Je gaat nu beginnen over een film die je niet gezien hebt dat hij zich daarin gaat bewijzen..Deze acteur(Harry Potter,echte naam kent niemand) heeft weinig bewezen tot nu toe.

lordmistery

Avatar

Ik zie dat een conclusie erg makkelijk getrokken is. Op een gegeven moment moet je ook weten wanneer een discussie afgelopen is, blijkbaar weet jij dat niet. Uiteraard verdedig ik alles wat met Harry Potter te maken heeft omdat ik namelijk een fan ben. Ik reageer op wat ik leuk vindt. Ik kan wel gaan klagen over de films/acteurs waar ik niks mee heb maar daar worden de reacties ook niet beter van. Ik kon in dit topic makkelijk doorgaan maar de discussie is op een geven moment af, zoals ik al zei. Volgens mij heeft iedereen de vrijheid om te reageren , waar hij of zij op wil reageren. Jammer dat daar geen respect voor is.

Daarnaast wil ik iets rechtzetten want ik vind wel meer films leuk en ben wel fan van meer acteurs dan wat Harry Potter “related” is.
Kijk dat is jouw mening. Hoe kun je nou tegen mij zeggen dat ik niet kan zien dat hij ster speelt in de trailer. Ik vind dat je daar al wel kunt zien omdat in een trailer namelijk de sterkste scenes naar voren komen, die wat aangeven over de film. Zoals ik al zei vond Ik Daniel in deze trailer erg sterk, dat was in de eerste ook niet te zien. Maar ik vind dat, dat hier sterk naar voren kwam. Ik kraak jouw mening toch ook nooit af ?

Spijker2

Avatar

KeesjeNL "Woman in the Black, Kill your Darlings en dat toneelstuk waar hij in speelt/speelde schijnt ook gewoon erg goed te zijn. Harry, uhh...Daniel is géén eendagsvlieg;)!"


In beide films die je noemt vindt ik hem nou niet bepaald een uitblinker. Vindt het gewoon niet echt een "topacteur". Over dat toneelstuk kan ik niet oordelen.

Begrijp overigens niet dat je een uitdrukking als Daniel "Harry Potter" Radcliffe zo respectloos vindt. Daar staat hij toch bekend om bij het grote publiek en dit gebeurt zo vaak, is vrij normaal hoor.

Olrik

Avatar

lordmistery "Ik zie dat een conclusie erg makkelijk getrokken is. Op een gegeven moment moet je ook weten wanneer een discussie afgelopen is, blijkbaar weet jij dat niet. Uiteraard verdedig ik alles wat met Harry Potter te maken heeft omdat ik namelijk een fan ben. Ik reageer op wat ik leuk vindt. Ik kan wel gaan klagen over de films/acteurs waar ik niks mee heb maar daar worden de reacties ook niet beter van. Ik kon in dit topic makkelijk doorgaan maar de discussie is op een geven moment af, zoals ik al zei. Volgens mij heeft iedereen de vrijheid om te reageren , waar hij of zij op wil reageren. Jammer dat daar geen respect voor is.

Daarnaast wil ik iets rechtzetten want ik vind wel meer films leuk en ben wel fan van meer acteurs dan wat Harry Potter “related” is.
Kijk dat is jouw mening. Hoe kun je nou tegen mij zeggen dat ik niet kan zien dat hij ster speelt in de trailer. Ik vind dat je daar al wel kunt zien omdat in een trailer namelijk de sterkste scenes naar voren komen, die wat aangeven over de film. Zoals ik al zei vond Ik Daniel in deze trailer erg sterk, dat was in de eerste ook niet te zien. Maar ik vind dat, dat hier sterk naar voren kwam. Ik kraak jouw mening toch ook nooit af ?"


Dat zijn sterke argumenten.

lordmistery

Avatar

Ik heb niet gezegd respectloosheid , ik heb gezegd dat ik het flauw vond dat dat per se gezegd moet worden. Maar daar gaat dit onderwerp niet over dus ik ga er niet meer over in discussie.

Spijker2

Avatar

lordmistery "Ik heb niet gezegd respectloosheid , ik heb gezegd dat ik het flauw vond dat dat per se gezegd moet worden. Maar daar gaat dit onderwerp niet over dus ik ga er niet meer over in discussie."


Maar je wil wel graag het laatste woord hebben?

NieuwsFilm

meest populair