Joaquin Phoenix klaar om te tekenen voor 'Doctor Strange'

Als we Latino Review mogen geloven, is de deal bijna rond.

Het laatste jaar zijn er verschillende namen genoemd voor de rol van Doctor Strange. De grootste van deze namen is ongetwijfeld die van Joaquin Phoenix. De laatste keer dat we iets over Phoenix en deze rol te melden hadden, was de acteur in onderhandeling getreden met Marvel, maar sindsdien hebben we bitter weinig vernomen over deze situatie. Het enige casting-nieuws rondom Marvels nieuwste project was het gerucht dat Jack Huston de rol wellicht op zich zou nemen.

Volgens El Mayimbe van Latino Review lijken de onderhandelingen met Phoenix nu de laatste fase te heb ben bereikt. Phoenix en zijn management lieten gisteren nog weten dat de deal nog niet rond is, en dat er nog een aantal dingen moeten worden gefinaliseerd. Ze wisten daarbij wel te melden dat Phoenix deze week nog heeft gesproken met Marvel.

Phoenix zou dus nog kunnenw weigeren, en de meest voor de hand liggende reden zou kunnen zijn dat hij voor meerdere films wordt vastgelegd (de acteur staat nu niet bepaald bekend om zijn deelname aan franchises). In de komende weken zullen we ongetwijfeld weten of hij de rol van Strange definitief op zich zal



NieuwsFilm

meest populair