Releasedata nog twee 'Terminator'-films geprikt

In 2017 en 2018 kunnen we genieten van de vervolgen.

In de zomer van 2015 staat een zogenaamde soft reboot van de Terminator franchise op de planning. Toen Terminator Genisys aangekondigd werd, kregen we meteen te horen dat de film moest dienen als begin van een nieuwe trilogie. Nu zijn de releasedata voor die andere films bekend gemaakt.

De eerste vervolgfilm op Genisys, die voorlopig de titel Terminator 2 draagt, komt op 19 mei 2017 uit in de Verenigde Staten. Een jaar later, op 29 juni 2018, komt Terminator 3 uit in de bioscopen. De films worden mogelijk back-to-back gefilmd. Verder wordt er gewerkt aan een nieuwe Terminator televisieserie, die deel uitmaakt van het filmuniversum.

Er is nog maar weinig bekend over het verhaal van Genisys. We weten dat er een T-800 in speelt, gespeeld door Arnold Schwarzenegger. Verder spelen ook de personages Sarah Connor (Emilia Clarke), John Connor (Jason Clarke) en Kyle Reese (Jai Courtney) rollen in de film. Er zijn ook twee nieuwe personages die in de film geïntroduceerd worden en gespeeld door J.K. Simmons en Matt Smith.

De film wordt geregisseerd door Alan Taylor en het is nog niet bekend of hij ook terugkeert voor de vervolgfilms.



NieuwsFilm

meest populair