Duidelijke blik op Vision in 'Avengers: Age of Ultron'

Eindelijk een heldere blik op de toevoeging aan het superheldenteam van Marvel.

Tijdens de San Diego Comic-Con werden posters vrijgegeven, waarop de hoofdpersonen van Joss Whedons Avengers: Age of Ultron te zien waren. Een belangrijke nieuwe aanwezige op die posters was Paul Bettany's Vision, waarvan we nu een nieuw beeld hebben. Een Instagrammer met de naam YeongJip Kim was aanwezig op een speelgoedconventie van Disney en maakte een foto van zichzelf voor een groot billboard voor de Marvel-film. Daarop zien we een duidelijke blik op Vision. Hieronder de oorspronkelijke post van YeongJip Kim en daaronder zie je een (onscherpe) uitvergroting van Vision.



Naast Vision komen in de film ook nog de helden Iron Man (Robert Downey Jr.), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Captain America (Chris Evans) en Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner), Quicksilver (Aaron Johnson), Thor (Chris Hemsworth) en Hulk (Mark Ruffalo) voor.

In Avengers: Age of Ultron lijkt het de Avengers voor de wind te gaan. Tony Stark heeft een leger van robots gemaakt om de Aarde te beschermen tegen allerhande soorten van kwaad. Dat leger wordt geleid door één hyperintelligente robot: Ultron (James Spader). Al snel blijkt dat die zijn missie om wereldvrede te brengen iets te serieus neemt, want hij wil de grootste bedreiging van de vrede uitroeien: de mens. Aan de Avengers de taak om wederom hun krachten te bundelen en het in een epische strijd, waarin het voortbestaan van de mensheid op het spel staat, op te nemen tegen Ultron en zijn leger.

Avengers: Age of Ultron gaat op 23 april 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair