Michael Douglas niet in superhelden-outfit in 'Ant-Man'

Vooral Paul Rudd zal te zien zijn als de aparte superheld.

Het was al moeilijk voor te stellen dat we Michael Douglas in een latex pakje rond zouden zien rennen in Ant-Man, de eerstvolgende introductiefilm van Marvel Studios. In een interview met MTV laat Douglas nu weten dat zijn kostuum aan de wand hangt en dat we vooral Paul Rudd in actie zien.

In Peyton Reeds Ant-Man speelt Douglas de rol van Hank Pym, in de strips de originele Ant-Man. Rudd vervult de rol van Scott Lang, in de comics de opvolger van Pym. Douglas zei over de rol van Rudd, van wie nog niet iedereen overtuigd is dat hij een goede superheld neer zou kunnen zetten, het volgende: Paul Rudd is helemaal droog getraind. Hij werkt al tijden aan zijn lichaam voor deze film. Ze hebben zijn pak zelfs moeten aanpassen op zijn postuur."

Over zijn eigen aandeel zegt hij: "Mijn kostuum blijft in de kast hangen, Paul draagt hem naar behoren."

Dit betekent dat Hank Pym zich vermoedelijk zal moeten schikken in een bijrol en dat vooral Scott Lang de voornaamste actiescènes voor zijn rekening zal nemen. Vanaf 6 augustus 2015 - dat is over elf maanden - zien we het eindresultaat in de (3D) bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair