Gerucht: Dave Bautista krijgt grote rol in 'Avengers 3'

De WWE-worstelaar gooide hoge ogen met zijn rol in Guardians of the Galaxy.

Zijn rol in Guardians of the Galaxy was een succes en nu lijkt het erop dat Dave Bautista’s Drax the Destroyer daarom een grotere rol zal krijgen in het Marvel Cinematic Universe. Volgens de worstelwebsite PWMania wordt de toekomst van Bautista’s WWE personage op dit moment bekeken en moet daarbij rekening gehouden worden met zijn rol in het Marvel Cinematic Universe.

”Marvel Studios herstructureert op dit moment zijn contract en daarom zal hij waarschijnlijk beter betaald worden voor zijn rollen. Bautista moet een rol spelen in Guardians of the Galaxy 2 en ook in de derde Avengers-film, waarin hij een significante rol krijgt.”

Dat is uiteraard geen bevestiging, maar wel een interessant gerucht. De tekenen wijzen erop dat in de derde Avengers-film Thanos (Josh Brolin) zijn Infinity Gauntlet krijgt en daardoor zeer machtig wordt. Hoe de buitenaardse strijder in contact moet komen met de Avengers is echter nog de vraag.

De Guardian waarvan altijd gedacht werd dat hij in contact zou komen met de Avengers is Star-Lord (Chris Pratt). Toch zou hij ook een significante rol kunnen hebben in Avengers 3, net als de andere Guardians. Dan zou er vanuit gegaan worden dat in de film inderdaad een epische strijd tegen Thanos uitbreekt.

Het is nog niet helemaal zeker wanneer Avengers 3 uitkomt. Gedacht wordt aan 2018.



NieuwsFilm

meest populair