Keira Knightley niet in 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Dat schip is gevaren, volgens de actrice.

Gisteren was er het nieuws dat Orlando Bloom in onderhandelingen was om een rol te spelen in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Dat leidde er uiteraard toe dat gespeculeerd werd dat ook zijn tegenspeelster in de film, Keira Knightley, terug zou keren.

Dat blijkt niet het geval te zijn. Waar Bloom in onderhandelingen is om terug te keren in de film, blijkt Knightley daar geen trek in te hebben. Ze vertelde dat ze zich er niet mee bezig houdt. ”Dat schip is gevaren,” vertelde Knightley volgens de Daily Mail. Meer dan dat weten we nog niet, maar het lijkt duidelijk dat, mocht Bloom terugkeren, hij de enige is.

Dat zou overigens wel eens tot een vreemde situatie kunnen leiden, want de personages van Knightley en Bloom in de films zijn getrouwd. Wie weet, is dat huwelijk wel gewoon voorbij in de nieuwe film. Deze wordt geregisseerd door de Zweden Joachim Rønning en Espen Sandberg. Het verhaal is nog niet zeker, maar we we weten dat Johnny Depp) terugkeert als Captain Jack Sparrow. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales staat gepland voor een release op 6 juli 2017.



NieuwsFilm

meest populair