Liv Tyler opnieuw zwanger

Het duo Tyler-Langdon werd bij elkaar gebracht door koppelaarster Kate Moss.

Liv Tyler (Armageddon, The Incredible Hulk) is zwanger van haar tweede kind. Haar eerste kind heeft de 37-jarige actrice samen met de Britse muzikant Royston Langdon. In 2008 ging het echtpaar, na een huwelijk van 5 jaar, uit elkaar. Nu verwacht Tyler, dochter van Aerosmith’s zanger Steven Tyler, haar tweede kind met Dave Gardner, dat meldt E! News.

In juli van dit jaar werden Tyler en Gardner pas voor het eerst samen gezien in het openbaar. Het duo is overigens bij elkaar gebracht door koppelaarster Kate Moss.

“Ze kunnen heel goed met elkaar opschieten en houden ervan om tijd met elkaar door te brengen,” meldt een bron over het koppel. ”Hij [Gardner] vliegt meestal naar New York om haar te zien en ze voelen zich erg op hun gemak bij elkaar. Hij is heel charismatisch en een echte gentleman en zij waardeert dat”

Liv Tyler vertelde onlangs nog aan de krant Sunday Telegraph dat ze "erop hoopt om meer kinderen te krijgen. Ik hou er 100% rekening mee.” Naar verluidt is Tyler momenteel vier maanden zwanger.

Over het huwelijk lijkt ze echter minder te spreken te zijn. ”Dat is iets wat je overkomt in je dertiger jaren,” zegt Liv. ”Je bent niet meer in de fase waarin je hoopt op een ‘prins op het witte paard’. Het is een fase van acceptatie, waarin je realiseert wat liefde en relaties écht betekenen.”

NieuwsFilm

meest populair