Eerste officiële synopsis Marvel's 'Avengers: Age of Ultron'

Hij lijkt de oorsprong van Paul Bettany's Vision te bevestigen.

Het geeft niet heel veel nieuwe informatie, maar Marvel heeft een synopsis vrijgegeven voor Joss Whedons Avengers: Age of Ultron. In elk geval wordt er naar één ding gehint: de oorsprong van Vision. Het lijkt erop dat hij inderdaad afstamt van Jarvis. Maar goed, eerst de synopsis:

Marvel Studio presenteert ‘Avengers: Age of Ultron’, het epische vervolg op de grootste superheldenfilm allertijden. Als Tony Stark met behulp van een nieuw programma wereldvrede probeert te bewerkstelligen, gaan de zaken mis en is het aan de machtigste helden van de Aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye, om in een ultieme test voor de planeet te vechten. Terwijl de slechterik Ultron opkomt, is het aan de Avengers om hem ervan te weerhouden zijn gruwelijke plannen uit te voeren en al snel banen ongemakkelijke samenwerkingen en onverwachte actie de weg voor een episch en uniek wereldwijd avontuur.

Rollen in Avengers: Age of Ultron worden gespeeld door Robert Downey Jr., die terugkeert als Iron Man, samen met Chris Evans als Captain America, Chris Hemsworth als Thor en Mark Ruffalo als The Hulk. Samen met Scarlett Johansson als Black Widow en Jeremy Renner als Hawkeye[/url] en met de hulp van Samuel L. Jackson als Nick Fury en Cobie Smulders als Agent Maria Hill, moet het team zich samenvoegen om James Spader als Ultron te verslaan, een gruwelijke technologische slechterik, met maar één doel: het uitroeien van de mensheid. Onderweg moeten ze twee mysterieuze en krachtige nieuwkomers confronteren: Wanda Maximoff, gespeeld door Elizabeth Olsen en Pietro Maximoff, gespeeld door Aaron Taylor-Johnson en ontmoeten ze een oude vriend in een nieuwe vorm, als Paul Bettany Vision wordt.

Avengers: Age of Ultron gaat op 23 april 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair