Dylan O'Brien blijft nuchter

"Ik hou er niet van als mensen zich te veel met mijn leven bemoeien."

Dylan O’Brien’s (The First Time The Internship) roem is niet naar zijn hoofd gestegen. ”Ik sta nog steeds met beide benen op de grond, dus ik doe gewoon mijn ding,” meldt de acteur aan PEOPLE.

O’Brien vertelt dit, terwijl hij wordt toegeschreeuwd door een horde enthousiaste (overwegend vrouwelijke) fans, afgelopen maandag bij een speciale fanbijeenkomst voor de film The Maze Runner). De aanbidsters smeken voor foto’s en handtekeningen. ”Het is mijn taak om hun [de fans] ook nuchter te houden,” aldus O'Brien.

De 23-jarige O’Brien werd in 2011 bekend door zijn rol in MTV’s Teen Wolf. Een rol die Dylan, naar eigen zeggen, niet voorbereidde op de sterrenstatus die hij inmiddels heeft. ”Zolang de enthousiastelingen mij met respect behandelen, doe ik hetzelfde. Ik hou er niet van als mensen zich te veel met mijn leven bemoeien. Als fans me als een persoon behandelen, dan krijgen ze ook een normale reactie van me terug.”

The Maze Runner, gebaseerd op de gelijknamige boekentrilogie van James Dashner, verschijnt aanstaande donderdag 25 september in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair