'Deadpool' verschijnt in 2016!

Fox gaat eindelijk aan de slag met de gewenste superheldenfilm!

Al jaren wordt er geschreeuwd om de X-Men spin-off film Deadpool en nu heeft 20th Century Fox dan eindelijk gehoor gegeven aan de wensen. Begin 2016 verschijnt de superheldenfilm in de bioscoop. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Naar verwachting wordt Deadpool geregisseerd door Tim Miller en speelt Ryan Reynolds de hoofdrol. Het script is aangeleverd door Zombieland-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick.

Ondanks dat dit nieuws redelijk onverwacht komt, is de keuze van Fox waarschijnlijk snel te verklaren. Eerder dit jaar werden de door Miller en Reynolds gemaakte testbeelden vrijgegeven en die werden bijzonder goed ontvangen. Het is nog onduidelijk of de film r-rated wordt.

Reynolds liet zich onlangs tegenover Niagara Falls Review uit over de testvideo en het effect van het vrijgeven van de beelden: "Er was een overweldigende reactie op de testbeelden en dat geeft je het gevoel van "We zaten dus niet fout om van dit personage te houden, om van de rol te houden". Het is interessant om te zien hoe krachtig internet is. Het is zelfs ontzagwekkend."

Deadpool moet in de States uitkomen op 12 februari 2016. Hiermee is het de eerste superheldenfilm van 2016. Daarna volgen nog zes titels in het genre: Batman v Superman: Dawn of Justice (maart), Captain America 3 (mei), X-Men: Apocalypse (mei), Doctor Strange (juli), een nog onbekende DC Comics-film (augustus) en Sinister Six (november).

Hieronder nogmaals de testvideo van Deadpool:



NieuwsFilm

meest populair