William Shatner in 'Star Trek 3'?

Mogelijk is hij samen met Leonard Nimoy in de film te zien.

Leonard Nimoy speelde een belangrijke rol in Star Trek en Star Trek Into Darkness, maar iemand die minstens net zo belangrijk zou kunnen zijn voor de gereboote franchise is William Shatner. Er werd een cameo voor hem geschreven voor de eerste reboot-film van J.J. Abrams, maar uiteindelijk werd die geschrapt voordat de opnames begonnen. En in Into Darkness was er gewoon geen plek voor hem.

Toch heeft Shatner al vaker laten weten graag in één van de reboot-films te zien te zijn. Het lijkt er nu op dat Roberto Orci hem die kans gaat geven met Star Trek 3. Badass Digest meldt dat in het scenario van Star Trek 3 een scène zit waarin Shatner en Nimoy samen te zien zijn. Dat zou dan een heugelijke gebeurtenis zijn, want dat is sinds de in 1991 verschenen film Star Trek VI: The Undiscovered Country niet meer gebeurd.

Heel vreemd zou de beslissing natuurlijk niet zijn om Shatner in de film te zetten. Als Star Trek 3, zoals gepland, in 2016 uitkomt, bestaat de franchise vijftig jaar. Dat is een gebeurtenis dit uiteraard gevierd moet worden.

NieuwsFilm

meest populair