"Honderden Stormtroopers in 'Star Wars: Episode VII'"

Alles is weer echt volgens Oscar Isaac.

Oscar Isaac is in december volgend jaar te zien in Star Wars: Episode VII. In een interview met Entertainment Weekly ging hij uitgebreid in op zijn rol in de serie. Hij vertelde over hoe het is om op de set van J.J. Abrams te werken en wat we mogen verwachten van de film.

”Er zit niets cynisch aan de manier waarop we dit doen,” begon Isaac. ”De opnames worden op film gemaakt en de sets worden echt gebouwd. Dus je hebt honderden Stormtroopers of wat dan ook, en honderden figuranten en alle ruimteschepen. Je ziet alles echt. Het is allemaal echt. Iedereen kan interactive hebben met de wereld.”

Verder probeert Isaac zoveel mogelijk van de cheesy dialoog uit de originele trilogie te vangen. ”Ik zoek continu naar cheesy zinnen om de ouderen te plagen. Nee, wat ze proberen te doen en wat echt geweldig is, is dat J.J. de boel wat losser heeft gemaakt. Hij probeert het echt levendiger en energieker te maken. Het is allemaal niet formeel. Het zijn rommelige, energieke mensen. We proberen dat allemaal te doen. Om het wat rommeliger en vuriger te maken.”

Star Wars: Episode VII gaat in december 2015 in première.

NieuwsFilm

meest populair