Algemeen

"Honderden Stormtroopers in 'Star Wars: Episode VII'"

Alles is weer echt volgens Oscar Isaac.

door Jim Pedd op 24.09.2014 om 11:15 in Algemeen
Oscar Isaac is in december volgend jaar te zien in Star Wars: Episode VII. In een interview met Entertainment Weekly ging hij uitgebreid in op zijn rol in de serie. Hij vertelde over hoe het is om op de set van J.J. Abrams te werken en wat we mogen verwachten van de film.

”Er zit niets cynisch aan de manier waarop we dit doen,” begon Isaac. ”De opnames worden op film gemaakt en de sets worden echt gebouwd. Dus je hebt honderden Stormtroopers of wat dan ook, en honderden figuranten en alle ruimteschepen. Je ziet alles echt. Het is allemaal echt. Iedereen kan interactive hebben met de wereld.”

Verder probeert Isaac zoveel mogelijk van de cheesy dialoog uit de originele trilogie te vangen. ”Ik zoek continu naar cheesy zinnen om de ouderen te plagen. Nee, wat ze proberen te doen en wat echt geweldig is, is dat J.J. de boel wat losser heeft gemaakt. Hij probeert het echt levendiger en energieker te maken. Het is allemaal niet formeel. Het zijn rommelige, energieke mensen. We proberen dat allemaal te doen. Om het wat rommeliger en vuriger te maken.”

Star Wars: Episode VII gaat in december 2015 in première.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nielsgibby10

Avatar

Dit kan maar beter waar zijn

Steve-O

Avatar

Zo gaaf dat er weer zoveel praktisch gedaan wordt! Niet te vergeten dat dit deels met 15/70mm IMAX wordt gefilmd een veelbelovende cast heeft.. Als het verhaal nou ook nog eens echt goed is ;)

Roeltje

Avatar

Goedzo, minder formeel gezwets (wat ook wel bij die tijd hoorde), en meer echte mensen op het toneel T+)

MovieWanker

Avatar

Als ik de hele voortgang en ambities tot nu overal lees en hoor vraag ik me echt af waar het bij Lucas toch in godsnaam mis is gegaan bij die waardeloze prequels? O+

Ed Crane

Avatar

Waar het mis is gegaan? Hij had ditmaal zélf de volledige zeggenschap over alles bij de prequel-trilogie.

CoStarring

Avatar

Als die blauwe olifant er maar in zit!

michaelbay

Avatar

Iedereen heeft wel zn commentaar maar ik vind deel 3 nog steeds de beste van de 6

Frietgezicht

Avatar

michaelbay "iedereen heeft wel zn commentaar maar ik vind deel 3 nog steeds de beste van de 6"


The Empire Strikes Back is beter maar daarna zeker die maar mensen overschatten de originele trilogy omdat ze van beertjes houden.

Shifty777

Avatar

Ben ook benieuwd naar Oscar Isaac in de film, vind hem erin passen en ben hem als acteur zeker gaan waarderen. Na Drive, waar hij met een uiterst onsympathieke kop een schlemiel wist neer te zetten, had ik moeite om hem anders te zien. Meer zeker na Inside Llewyn Davis heeft hij zijn veelzijdigheid bewezen. Ik hoop dat hij een zoon van Leia en Han is, zou hem passen denk ik.

NieuwsFilm

meest populair