Jeremy Renner hoeft geen solofilm voor Hawkeye

En er wordt nog altijd gesproken over een cameo in Captain America 3.

In een interview met MTV blikte Jeremy Renner vooruit op zijn toekomst in het Marvel Cinematic Universe. De acteur, die tot nu toe in Thor en The Avengers te zien was, bevestigde wederom dat hij mogelijk een rol krijgt in Captain America 3. Belangrijker nog is zijn onthulling dat hij niet perse een solofilm hoeft.

”Ik ben blij deel uit te maken van het ensemble,” vertelde Renner. ”Ik ben niet hard aan het werken om een solofilm te krijgen. Ik geloof dat hij [Hawkeye] een gast is die een beetje rond kan hangen in andermans universum. Vooral Cap 3. Daar wordt nu over gesproken.”

Eerder was er al sprake van een rolletje voor Hawkeye in Captain America: The Winter Soldier. Die plannen gingen niet door, maar onlangs onthulden regisseurs Joe en Anthony Russo wat ze gepland hadden voor Renner. Hij zou in opdracht van S.H.I.E.L.D. in gevecht raken met Steve Rogers (Chris Evans). In de loop van dat gevecht zou blijken dat Hawkeye trouw was aan zijn Avengers-teamgenoot en niet aan de door HYDRA geïnfiltreerde spionageorganisatie.

De eerstvolgende Marvel-film waarin Renner te zien is, komt op 23 april 2015 uit en is uiteraard Avengers: Age of Ultron. Captain America 3 staat verder gepland voor een release op 5 mei 2016.



NieuwsFilm

meest populair