William Shatner weet niets van cameo in 'Star Trek 3'

En Roberto Orci wil niets bevestigen of ontkennen.

Gisteren was er het bericht dat William Shatner mogelijk een rol zou krijgen in Roberto Orci's Star Trek 3. Zowel Orci als Shatner reageerden vandaag op het bericht en het blijkt dat er nog niet over gesproken is.

Allereerst plaatste Orci een kort bericht op TrekMovie, waarin hij op de geruchten reageerde. "Love no win scenarios. In theory, damned either way." Dat verduidelijkte hij vervolgens met: "Het is niet in mijn belang om iets te bevestigen of te ontkennen, omdat het mijn opties begrenst als waarheidsverteller. De film is niet de film, totdat deze in de bioscoop draait. Tot die tijd, is alles een gerucht."

Vervolgens was het aan William Shatner om daar een schepje bovenop te doen. Hij heeft nog niets gehoord over een mogelijke cameo en noemt het bericht niets meer dan een gerucht.


Toch zou het niet heel vreemd zijn als Shatner - de oorspronkelijke Captain Kirk, een cameo krijgt in de film. Immers kreeg ook Leonard Nimoy een rol in de reboot-films Star Trek en Star Trek Into Darkness. En aangezien de franchise in 2016 vijftig jaar bestaat, is de keuze om Shatner er ook bij te halen, niet heel vreemd.

NieuwsFilm

meest populair