William Shatner bevestigt cameo 'Star Trek 3' alsnog

Maar of hij de rol werkelijk weer op zich neemt is nog afwachten.

Afgelopen week hadden we een interessant gerucht over de oorspronkelijke Captain Kirk, William Shatner. Hij zou in Star Trek 3 een soortgelijke rol krijgen als Leonard Nimoys Spock in Star Trek en Into Darkness. Vervolgens liet de acteur weten dat het gerucht niet waar was, maar tijdens de Wizard World Nashville, kwam hij daarop terug.

Shatner vertelde een telefoontje te hebben gekregen van producent J.J. Abrams, die hem het volgende vertelde: ”Ik bel je omdat de regisseur van Star Trek, de volgende film, een idee heeft gehad waardoor jij in de film zou zitten, dus ik bel om uit te kijken of je daar interesse in zou hebben.”

Daarop liet Shatner weten dat het ”eraan ligt wat jullie met het personage doen, maar ik zou het geweldig vinden.” De acteur vertelde verder geheimhouding gezworen te hebben en dat hij zijn mond er dus over moest houden. Vervolgens kwam het nieuws online en werd hij erover gecontacteerd. Vandaar zijn ontkenning.

”Toen was er het nieuws dat ze een idee hadden om Leonard en mij… ze wilden ons in de film zetten,” vertelde de acteur. ”Maar ik zou het geweldig vinden. Maar hoe krijg je mij, vijftig jaar later, in de film? Ik bedoel, hoe kun je dat rationaliseren? Ik weet dat het science fiction is, maar zelfs ik kan geen idee bedenken. Dus dat is wat ik kan vertellen.”

Recent rondde scenarist en regisseur Roberto Orci het scenario van de film af, samen met Patrick McKay en J.D. Payne. De film komt zeer waarschijnlijk in 2016 uit.



NieuwsFilm

meest populair