Miles Teller belooft realistischere 'Fantastic Four'

Hij noemt het verder een frisse aanpak van het bronmateriaal.

Vulture kreeg de kans om Miles Teller vragen te stellen over zijn rol in de reboot van Fantastic Four van Fox. Hij speelt in de film Mr. Fantastic en belooft een film die op ”elke mogelijke manier” anders wordt dan de oorspronkelijke films die verschenen zijn.

”Die acteurs waren allemaal ouder, hun personages verkeerden op andere plaatsen,” ging Teller verder. ”De toon van de film is compleet anders: We hebben geen Michael Chiklis in een groot styrofoam pak. En ik denk dat het een veel meer in de realiteit gewortelde film is, waar mensen van houden. Denk maar aan wat ze met X-Men: First Class hebben gedaan. Je hebt te maken met deze personages, maar moet ze echte mensen maken die in het dagelijkse leven kunnen bestaan. Mensen willen dat het materiaal serieuzer zou worden genomen, in plaats van die kitscherige, veel te comic-book achtige wereld van Dick Tracy.”

Verder is Teller er niet bang voor dat er teveel superheldenfilms zijn, tegen de tijd dat de Fantastic Four weer in de bioscoop verkeren. ”Op het einde van de dag, hangt het af van het product. Guardians of the Galaxy was een erg frisse manier van doen, ik geloof dat mensen daarop reageerden. Als je kijkt naar het schema, spelen we in hetzelfde weekend als zij. Maar het is een grote zomer. Je hebt Avengers [Age of Ultron], en mijn vriend [J.K. Simmons] zit in Terminator en dan is er nog Jurassic World. Er zijn zoveel films daar, dus als mensen er zin in hebben, gaan ze er een aantal zien en anders maar een.”

Teller heeft dus wel vertrouwen in het product van regisseur Josh Trank. Zijn co-sterren in de film zijn Kate Mara (The Invisible Woman), Jamie Bell (The Thing) en Michael B. Jordan (The Human Torch). Samen nemen ze het op tegen de slechterik Victor von Doom (Toby Kebbell). Hoe dat in z'n werk gaat, is begin augustus 2015 in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair