Robert Downey Jr. over zijn toekomst als 'Iron Man'

Hij wil meegaan met de stroming.

Afgelopen maand nog vertelde Robert Downey Jr. dat er ”geen plannen zijn voor een vierde Iron Man”. Maar nu lijkt de acteur toch te hinten naar meer films met het personage erin. Toen The Hollywood Reporter hem vroeg naar zijn toekomst als de Marvelheld in een interview, antwoordde hij vrij cryptisch.

”Ik weet zeker dat we op dat ding mee zullen gaan. Je moet meegaan met de stroming,” vertelde hij. ”Ik geloof dat ik vooraan iets dat aan het ontstaan was stond en ik geloof dat het me net zover heeft meenomen als ik eraan heb bijgedragen. Dat is een gezonde manier van ernaar kijken. Het is zo gemakkelijk om je mee te laten slepen door het succes, maar wat het eigenlijk is, is een lange, sterke trend. Het is gewoon een golf.”

Downey heeft op dit moment getekend voor Avengers: Age of Ultron en Avengers 3. Ook liet hij al eens weten in nog meer Marvel-films te willen spelen, mits de studio met goede verhalen blijft komen. De vraag is of hij met bovenstaande hint naar een rol in andere Iron Man-films, of naar een vierde en eventueel vijfde Avengers.

De eerstvolgende keer dat we de acteur als Iron Man kunnen bewonderen is op 23 april 2015. Zou je daarna nog graag een Iron Man-film willen?



NieuwsFilm

meest populair