J.K. Simmons: 'Terminator: Genisys' gigantisch

Hij vertelt verder dat de film een liefdesverhaal wordt.

Met ComingSoon sprak J.K. Simmons over zijn aankomende nieuwe film, Terminator Genisys. Ondanks dat hij niet veel over het verhaal mocht vertellen, wist hij wel iets meer informatie te geven over de schaalgrootte van de film en over het soort verhaal dat we kunnen verwachten.

”Het is een gigantische film en daarom was het zo’n verrassing dat ze het scenario naar mij stuurden en me vroegen voor de film,” begon hij zijn verhaal. ”Ik dacht, ‘Natuurlijk is het een gigantische film en op dat niveau is het iets waar de meeste acteurs deel van uit willen maken, maar wordt het gewoon het formulewerk met de yadda-yadda-yadda die we allemaal kennen en dan de ontploffingen?’ Maar ik vond het scenario veel intelligenter en leuker en grappiger dan ik had verwacht. Het was ook beter afgerond en had echt een hart.”

Verder vertelde Simmons nog wat voor soort film de nieuwe Terminator zal worden. ”Het is een liefdesverhaal. Met een heel interessant scenario. Ze hebben een geweldige cast. Ik was in augustus al klaar met mijn rol. Die is veel kleiner, maar ik vond het geweldig er deel van uit te mogen maken.”

De door Alan Taylor geregisseerde film gaat in augustus 2015 in première. Rollen worden gespeeld door Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jason Clarke, Jai Courtney en Matt Smith. Verder zijn er ook al twee vervolgen gepland, die in mei 2017 en juni 2018 uit zullen komen.



NieuwsFilm

meest populair