Joaquin Phoenix niet in 'Doctor Strange'

De onderhandelingen zijn definitief stopgezet.

Agelopen juli werd onthuld dat Oscar genomineerd acteur Joaquin Phoenix in vergevorderde onderhandelingen was voor de titelrol in Marvels aankomende film Doctor Strange. De geruchten hielden een tijdlang aan, en stelden dat Phoenix bovenal twijfelde over de rol, omdat hij dan voor meerdere films moest tekenen. Deadline meldt nu dat de acteur de rol geweigerd heeft en dat Marvel nu met andere acteurs spreekt.

De naam van één van die acteurs noemden we eerder deze week nog en was Ethan Hawke. Verder is er in het verleden nog gesproken met acteurs als Benedict Cumberbatch en Tom Hardy.

Er is nog geen officiele releasedatum geprikt voor de film, maar naar het schijnt komt Doctor Strange op 8 juli 2016 uit. Scott Derrickson regisseert de film over Stephen Strange, een briljante neurochirurg die als gevolg van een auto-ongeluk de mogelijkheid om te opereren verliest. Hij vertrekt vervolgens naar het Himalayagebergte en leert daar over andere dimensies en wordt de Sorcerer Supreme, beschermer dan de Aarde.

NieuwsFilm

meest populair