Michael B. Jordan noemt 'Fantastic Four'-reboot episch

De acteur is behoorlijk tevreden over het resultaat.

Er zijn nog steeds maar weinig details bekend over de reboot van The Fantastic Four, die volgend jaar in de zomer moet verschijnen. Tijdens een interview met NY Daily News, werd acteur Michael B. Jordan echter aan de tand gevoeld, en hij zei het volgende:

''Deze film is iets dat we graag zelf wilden zien, iets wat heel belangrijk was voor zowel mij als (regisseur) Josh Trank. Gelukkig hadden we een studio die onze ambitie om iets nieuws te tonen, steunde. Het wordt een epische film..

Jordan bevestigde ook dat hij al meer dan twee jaar wist dat hij de rol van Johnny Storm zou gaan spelen, lang voordat ook maar iemand ervan wist:

''Ik wist/weet al 2,5 jaar dat ik deze rol zou gaan spelen. Dus toen me werd gevraagd hoe ik over de rol dacht, kon ik alleen maar positief reageren. Ik hield altijd al van strips, Japanse animatie, tekenfilms, etc., dus toen ik een personage mocht spelen dat ik altijd al wilde zijn... om krachten en zo te hebben... en deel uit te maken van de Marvel-familie, was dat een fantastische kans voor mij. Ik 'geek' er nog steeds over uit.''

Jordan gaf ten slotte toe dat zijn kostuum een ''stuk strakker'' was dan hij had verwacht. Naast Jordan als Johnny Storm/The Human Torch speelt Miles Teller de rol van Reed Richards/Mr. Fantastic, Kate Mara als Sue Storm en Jamie Bell is gecast als Ben Grimm/The Thing. De film draait vanaf 19 juni 2015 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair