Sommige Avengers keren misschien niet terug in 'Avengers 3'

Dit zal voornamelijk te maken hebben met de contracten van verschillende acteurs.

Na Avengers: Age of Ultron nadert het Marvel-filmuniversum zijn derde fase, wat wel eens het begin van het einde kan zijn. De contracten van een aantal van de grootste acteurs in de films lopen namelijk af in deze fase. Chris Evans heeft nog maar twee films te gaan in zijn contract, waarvan één in ieder geval Captain America 3 zal zijn. Robert Downey Jr. heeft nog één film te gaan en ook Chris Hemsworth kan Marvel bijna de rug toe keren (als hij dat wil). Het is natuurlijk mogelijk dat Marvel flink gaat onderhandelen, maar de studio staat erom bekend zuinig met de centjes te willen omgaan.

Het zou natuurlijk kunnen dat de personages uit Guardians of the Galaxy een grote rol zullen spelen in het derde deel en dat wellicht nieuwe personages zoals Doctor Strange, Ant-Man en misschien ook Ms. Marvel een stap naar voren zullen zetten.

Vorige week ging er een gerucht dat Marvel Avengers 3 in twee films zou willen opsplitsen, maar dat zou wegens de contracten van de genoemde acteurs een lastige zaak worden. Een bron bij Badass Digest weet nu te melden dat Marvel Avengers 3 helemaal niet in twee films zal opdelen, maar dat ze de film zullen gebruiken als springplank naar iets heel anders... en in DIE film zouden de grootste personages moeten terugkeren (en dus niet opdagen in Avengers 3).

Hoe dit alles zal aflopen zal nog een hele tijd in het midden blijven, maar het staat vast dat Marvel zich door niks en niemand laat belemmeren om hun ambitieuze plannen waar te maken.



NieuwsFilm

meest populair