Algemeen

Sommige Avengers keren misschien niet terug in 'Avengers 3'

Dit zal voornamelijk te maken hebben met de contracten van verschillende acteurs.

door Zilko Tarici op 08.10.2014 om 20:08 in Algemeen
Na Avengers: Age of Ultron nadert het Marvel-filmuniversum zijn derde fase, wat wel eens het begin van het einde kan zijn. De contracten van een aantal van de grootste acteurs in de films lopen namelijk af in deze fase. Chris Evans heeft nog maar twee films te gaan in zijn contract, waarvan één in ieder geval Captain America 3 zal zijn. Robert Downey Jr. heeft nog één film te gaan en ook Chris Hemsworth kan Marvel bijna de rug toe keren (als hij dat wil). Het is natuurlijk mogelijk dat Marvel flink gaat onderhandelen, maar de studio staat erom bekend zuinig met de centjes te willen omgaan.

Het zou natuurlijk kunnen dat de personages uit Guardians of the Galaxy een grote rol zullen spelen in het derde deel en dat wellicht nieuwe personages zoals Doctor Strange, Ant-Man en misschien ook Ms. Marvel een stap naar voren zullen zetten.

Vorige week ging er een gerucht dat Marvel Avengers 3 in twee films zou willen opsplitsen, maar dat zou wegens de contracten van de genoemde acteurs een lastige zaak worden. Een bron bij Badass Digest weet nu te melden dat Marvel Avengers 3 helemaal niet in twee films zal opdelen, maar dat ze de film zullen gebruiken als springplank naar iets heel anders... en in DIE film zouden de grootste personages moeten terugkeren (en dus niet opdagen in Avengers 3).

Hoe dit alles zal aflopen zal nog een hele tijd in het midden blijven, maar het staat vast dat Marvel zich door niks en niemand laat belemmeren om hun ambitieuze plannen waar te maken.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Heb toch het idee dat 'The Avengers 3' niet echt hetzelfde zal zijn zonder iedereen zijn favoriete Avengers…

YOLO

Avatar

Sommige Avengers keren misschien niet terug in 'Avengers 3'. Houdt in dat er misschien andere leden zoals Spider-Man kunnen opdraven. ;)

MagicMichiel

Avatar

Jammer!:N. Mijn favoriete avenger, Cappie Merika, er uit:'(. Ik hoop dat Marvel met de winst van the gardians of the galaxy de acteur erbij kan houden.

Kamehameha

Avatar

Hoop dat capitain america eruit gaat "super"held van niks.

XanaduNL

Avatar

YOLO "Sommige Avengers keren misschien niet terug in 'Avengers 3'. Houdt in dat er misschien andere leden zoals Spider-Man kunnen opdraven. ;)"

Nee, want die is van Sony.

YOLO

Avatar

XanaduNL "Nee, want die is van Sony."

afbeelding

sjef

Avatar

Geef de acteur genoeg geld en mooie bonussen en ze zullen wel akkoord gaan voor nog een film.

PRIME

Avatar

Kunnen we stoppen met het plaatsen van dit soort berichten?

XanaduNL

Avatar

YOLO "..."

Reageer dan niet als je zo zit te trollen.

Serafijn

Avatar

XanaduNL "Nee, want die is van Sony."
Dan heb je niet goed deze site in de gaten gehouden. Want ja hij is van Sony, maar ze zitten aan een cross-over te denken werd laatst gemeld. Waarschijnlijk omdat t Sony unversum niet goed van de grond wil komen. Dus dna maar met de staart tussen de benen de handen in elkaar slaan met het MCU.

XanaduNL

Avatar

Ik zie het nu ja. Iedereen mist wel eens een artikeltje. Smiley face

Secret1994goesFilm

Avatar

Goh jah, zag overlaatste Captain America 2 nog eens.
Was toch een moment dat ie mocht sterven vond ik.
En zou het erg vinden moest ie dood gaan in the Avengers 2 of 3... maar jah, ze gaan zowiezo vroeg of laat eens vernieuwen hé.

Glennekeeeee

Avatar

Als er nu éen belangrijk karakter zou mogen sterven is het toch wel Captain America, met het galaxay en tovenarijgebeuren wordt het aardse toch steeds minder belangrijk. anderzijds leverde CA2 wel een leuk alternatief filmpje op binnen phase 2 maar dat kwam meer door het plot en de nevenpersonages als door het hoofdkarakter zelf

MonkeyBoy

Avatar

Gewoon het comic verhaal aanhouden wat betreft CAP (Chris Evans)dat wil dus zeggen dat hij dood moet gaan en dan komt bucky (Sebastian Stan) het pak overnemen.

(komt gelijk goed uit want Sebastian heeft nog een contract voor meerdere films)

dit is eventueel ook mogelijk voor iron man, zo hebben ze genoeg mogelijkheden om dingen te veranderen/aan te passen voor het mcu.

bioshock300

Avatar

Er gaan geruchten rond dat avengers 3 secret war gaat worden aangezien het uit 2 delen bestaat en avengers 3 ook een 2 luik word!
ook is er een grote crosover met superhelden in secret war verklaart weer weer het verhaal van spiderman en the gurdians in the avengers

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Secret_War_(comics)

nieuwslaatste nieuws

meest populair