Sony Pictures zet zinnen op nieuwe 'Robin Hood'

Nieuw script, nieuwe maatschappij en dus een nieuwe film rond de Merry Men.

Al enige tijd zingt er in Hollywood een script rond waarin een verhaal wordt beschreven in de wereld van het personage Robin Hood. Al meerdere partijen zouden serieuze interesse hebben getoond, maar het lijkt er volgens Variety op dat Sony Pictures er met de buit vandoor gaat.

Het script is geschreven door Cory Goodman en Jeremy Lott en volgens de website betaalt de filmstudio een bedrag met zeven cijfers voor het script dat een "re-imagining" zou zijn van het beroemde verhaal rond "The Hooded Man". Sony heeft nog niet willen reageren.

Volgens bronnen van Variety zouden de studio's Working Title en Paramount Pictures het script ook graag hebben aangekocht, maar uiteindelijk drukte Sony's productiebaas Michael De Luca zijn stempel om door te gaan met een daadwerkelijke aankoop.

De laatste keer dat we Robin Hood op het witte doek zagen was in 2010. Toen verscheen Robin Hood van regisseur Ridley Scott en Russell Crowe vervulde de titelrol. Ondanks dat de film meer dan $300 miljoen noteerde aan de wereldwijde bioscoopkassa, werd de film gezien als een teleurstelling. Hieronder dan toch maar even de trailer:



NieuwsFilm

meest populair