Martin Donovan krijgt "cruciale rol" in 'Ant-Man'

De acteur is bekend uit tv-series als Homeland, Weeds en Hannibal.

The Hollywood Reporter meldt dat acteur Martin Donovan, bekend uit tv-series als Homeland, Weeds, Boss en Hannibal, aansluit bij de opnames voor Marvel Studios' Ant-Man.

De betrouwbare website weet niet om welke rol het gaat, al zou Donovan wel een "cruciale rol" gaan vervullen in het verhaal van de tweede Marvel Studios-superheldenfilm in 2015. Het zou dus kunnen dat hij een bekend personage uit de comics speelt.

Donovan zal zich voegen bij namen als Paul Rudd als Scott Lang, Michael Douglas als Hank Pym, Evangeline Lilly als Hope Van Dyne, Corey Stoll als Yellowjacket, Michael Peña als Castillo en John Slattery als Howard Stark.

Ant-Man focust zich vooral op het personage Scott Lang. Hij heeft de mogelijkheid om de krimpen in grootte en te groeien in sterkte. Lang wordt genoodzaakt om zijn leermeester Hank Pym te helpen bij het verdedigen van het geheim achter Pyms Ant-Man-pak. Vanaf 6 augustus draait de film van regisseur Peyton Reed (The Break-Up, Yes Man) in de Nederlandse (3D) bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair