'Terminator: Genisys' krijgt waarschijnlijk PG-13 rating

En is geen reboot, maar ook geen vervolg.

We weten nog maar bar weinig over Alan Taylors Terminator Genisys. Zo is eigenlijk alleen bekend dat de film groot van schaal zal zijn en dat o.a. Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jason Clarke, Jai Courtney,
J.K. Simmons en Matt Smith rollen daarin spelen. In een gesprek onthulde Jai Courtney, die in de film de rol van Kyle Reese speelt, enkele details.

Zo zal de film een PG-13 rating krijgen en geen R-Rating, waar fans op gehoopt hadden. ”Het lijkt me geweldig om te zien dat de film rated R wordt, maar ik geloof niet dat ’t zal gebeuren. Niet in deze tijd. Het is waarschijnlijker dat de film PG-13 zal zijn. Maar je mag een gezonde dosis filmgeweld verwachten hoor.”

Ook vertelde hij dat de film geen reboot wordt. ”Strikt gezien is het geen vervolg, maar ook geen reboot. Ik weet niet echt hoe je het goed moet benoemen. We maken geen remake van de eerste Terminator-films. En het hoeft ook niet verder te gaan, waar de vorige film stopte.”

Toch “beginnen we in een plek die we kennen van de eerste films. Maar dan veranderen de omstandigheden. De volgorde van gebeurtenissen verandert iets vanaf dat punt.” En tot slot: ”het is een grote film als je kijkt naar de schaal ervan.”

De film gaat in juli 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair