Gerucht: Ewan McGregor als 'Doctor Strange'?

Hij zou zich al voorbereiden op de rol.

Gisteren was er groot nieuws rond het Marvel filmuniversum. Robert Downey Jr. voegde zich bij de cast van Captain America 3 en nu wordt er vorm gegeven aan een ander onderdeel van het filmuniversum: Doctor Strange. Die film moet door Scott Derrickson geregisseerd worden en in juli 2016 in de bioscopen uitkomen. Wat nog ontbreekt is een hoofdrolspeler en die moet snel gevonden worden, want de opnames gaan begin volgend jaar van start.

Niemand minder dan Ewan McGregor zou nu bovenaan de lijst van Marvel staan voor de rol. Badass Digest kwam dit gerucht en schrijft: ”Gisteren nam een nieuwe bron contact met me op en vertelde hij dat Ewan McGregor zich voorbereidt op de rol. Hij doet nu de gebruikelijke research die acteurs doen als ze zich voorbereiden op het spelen van een reeds bestaand personage. Toen vroeg ik een van mijn gebruikelijke bronnen of dat klopte en die vertelde me dat ze inderdaad naar hem kijken.”

De film gaat over Stephen Strange, een briljante neurochirurg die als gevolg van een auto-ongeluk de mogelijkheid om te opereren verliest. Hij vertrekt vervolgens naar het Himalayagebergte en leert daar over andere dimensies en wordt de Sorcerer Supreme, beschermer dan de Aarde.



NieuwsFilm

meest populair