'Gambit' wordt geen superheld-redt-de-wereld-film

In plaats daarvan gaat Channing Tatum iets heel anders doen.

In gesprek met MTV vertelde Channing Tatum iets over de aankomende Gambit-film. Een releasedatum heeft dat project nog niet, maar de verwachting is dat de solofilm uitkomt nadat het personage zijn debuut heeft beleefd in X-Men: Apocalypse in 2016.

”We zoeken een schrijver en werken het allemaal uit,” vertelde Tatum over de solofilm. ”Ik wil er niet teveel over weg geven, omdat we op dit moment niet veel meer weten dan wie Gambit is. We gaan ons uiterste best doen het iets fris te geven. We gaan uiteindelijk absoluut naar de superheld-die-de-wereld-redt film toe, maar waarschijnlijk niet met de eerste film. We willen dit personage op een andere manier introduceren. Als je iets anders probeert te doen, weet je nooit zeker hoe dat uitpakt. We proberen dat nu uit te vogelen en het concept van die persoon te bewijzen.”

Het personage Gambit werd in 1990 bedacht door Chris Claremont en Jim Lee. Hij is een mutant die erg populair is onder fans van de franchise, wegens zijn mogelijkheid kinetische energie te manipuleren en zijn voorkeur voor het stelen van zaken. Tot nu toe was hij in X-Men Origins: Wolverine te zien en werd hij daarin gespeeld door Taylor Kitsch.

Een releasedatum heeft de film nog niet, maar volgens de laatste geruchten zal deze in juli 2018 in de bioscoop uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair