Algemeen

Channing Tatum heeft weinig trek in '23 Jump Street'

Als er geen goed idee is, vind hij een derde deel maar overbodig.

door Zilko Tarici op 20.10.2014 om 09:41 in Algemeen
Aan het einde van 22 Jump Street werd er al gekscherend verwijzing gemaakt naar meerdere vervolgen en comedy-sequels in het algemeen. Daarnaast leek het door die betreffende aftiteling niet zeker of er wel een 23 Jump Street zou komen. Sony wil echter nog steeds een derde deel zien, en huurden onlangs schrijver Rodney Rothman in om het script te schrijven, onder toezicht van Phil Lord en Chris Miller, die samen verantwoordelijk waren voor de regie van de eerste twee films en de derde film zullen produceren (ze hebben nog niet toegezegd of ze ook opnieuw zullen regisseren).

Tijdens een interview met USA Today liet hoofdrolspeler Channing Tatum vallen dat hij het idee van een artsenschool in de volgende film te makkelijk vindt en dat hij niet weet waar een derde deel over moet gaan.

''Als we een derde deel maken, dan kan die artsenopleiding er niet in zitten. Dat vind ik te makkelijk. De universiteit in het tweede deel was een logische volgende stap, maar ik weet niet wat we daarna nog moeten doen. Gaan we Enron ten onder brengen? Of de regering in D.C.? Het is allemaal een beetje overbodig. De grote grap van de tweede film was dat alles alleen maar groter en slechter dan de eerste keer zou zijn. Ik weet niet of dat voor een derde film ook nog werkt.''

Het is nog onbekend wanneer 23 Jump Street in de bioscoop zal draaien.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

timdekw

Avatar

Helaas hebben ze in Hollywood nog nooit gehoord van "stoppen op je hoogtepunt". Ik vond 21 Jump Street wel geinig, maar niet veel meer dan dat. 22 Jump Street vond ik daarentegen hilarisch! Wat mij betreft is dat een goed punt om te stoppen. Toch doorgaan en dan wellicht zonder Tatum (wat ze ongetwijfeld zullen doen, want $) zal de studio uiteindelijk waarschijnlijk alleen maar weer een verlies opleveren. Leren ze daar dan nooit van hun fouten?!

JamesBond

Avatar

Het tweede deel was ook overbodig, maar desondanks wel beter dan de eerste Smiley face Ik heb wel zin in een deel drie, maar zoals Tatum zegt moet het wel een logische derde stap worden, want die artsenschool (alhoewel grappig) zou echt nergens op slaan...

benjamin

Avatar

Het zou sowieso een beetje ironisch zijn als ze eerst een parodie maken op uitmelken en dan zelf juist datgene doen waar ze eerst de spot mee dreven. Tatum heeft een punt dat iedereen zou moeten hebben: eerst kijken of het wel de moeite is.

Papigiulio

Avatar

Volgens mij heb ik een andere deel 2 gezien, vond die namelijk zeer slecht. Er zaten hier en daar leuke stukjes in maar, wat een flutfilm was dat.

Anyway wacht maar af, ze bieden Channing straks een mooi bedrag en dan zegt ie wel ja

Hancock

Avatar

Deel 2 was denk ik wel het hoogtepunt..

M0vieFreak

Avatar

Ik wil graag een deel 3 zien en dan wel weer met hetzelfde regisseurs.

Olrik

Avatar

Tatum heeft groot gelijk!
Als er geen goede ideeën voor een derde film zijn gewoon niet maken.

YOLO

Avatar

Die jongen heeft verstand. Hopelijk laat hij 23 Jump Street voor wat het is en laat hij zich niet omkopen om vervolgens te zeggen dat het script zo goed was.

WeaponX

Avatar

Dit is een goed voorbeeld van iemand die het belang van de films belangrijk vind. Inplaats van veel geld verdienen met uitmelken enzo.

NieuwsFilm

meest populair