Adam McKay voegde veel actie toe aan Edgar Wrights 'Ant-Man'

De scenarist onthult welke veranderingen zijn aangebracht in het oorspronkelijke filmscript.

Toen Edgar Wright vrij abrupt besloot uit de productie van Marvel’s Ant-Man te stappen en Peyton Reed aan boord kwam als vervanger, werd ook aan het scenario van de film gemorreld. Adam McKay en Paul Rudd kregen de kans het scenario wat te veranderen. In een interview met Collider, onthulde McKay dat ze vooral meer actie en agressiviteit aan de film toegevoegd hebben.

”We zaten met z’n tweeën in hotelkamers aan de oost- en westkust en ik geloof dat we in zes tot acht weken tijd een gigantische herziening van het scenario deden,” vertelde McKay. ”Ik ben erg trots op wat we gedaan hebben en geloof dat we geweldige zaken toegevoegd hebben, natuurlijk voortbouwend op het erg sterke script van Edgar Wright. We hebben vooral ook wat zaken versterkt.”

Vervolgens onthulde McKay wat er dan is versterkt. ”We hebben het hele ding vorm gegeven, wat meer gestroomlijnd, netter gemaakt en wat groter, wat agressiever en grappiger. We hebben dus eigenlijk vooral herschreven.”

Toch zijn er ”wat nieuwe actiescènes toegevoegd. Ik ben opgegroeid met Marvel Comics, dus de nerd in me verkeerde in de zevende hemel toen ik een gigantische actiescène aan de film toe kon voegen. Ik was er erg blij mee. Dus we hebben wat coole nieuwe actie toegevoegd. Maar veel dialoog en karakter hebben we gelaten zoals Edgar het voor zich zag.”

Rollen in Ant-Man worden o.a. gespeeld door Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas en Corey Stoll. De film gaat halverwege juli 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair