Gelekte concept art toont grootte Hulkbuster in 'Avengers: Age of Ultron'

Ook de lengte van Ultron en The Vision wordt duidelijk.

Eén van de zaken waar fans naar uitkijken in Joss Whedons Avengers: Age of Ultron, is het Hulkbuster pak, dat Tony Stark (Robert Downey Jr.) in de film ontworpen heeft om de Hulk (Mark Ruffalo) aan te pakken, als hij compleet doorslaat. Eerder vrijgegeven concept art maakte al duidelijk dat dit zal gebeuren en onlangs sprak Downey Jr. nog over de rivaliteit die tussen de personages zal ontstaan. Gelekte concept art laat nu zien hoe groot de Hulkbuster wel niet is.

Op onderstaande afbeelding (waarin het uiteindelijke design verborgen gehouden wordt) zien we dat het Hulkbuster pak zo’n 3,3 meter lang is. De Hulk zelf is net 2,5 meter lang, dus zal het nog zwaar krijgen in de gevechten tegen Tony Stark. Verder laat de concept art ook zien dat Ultron (James Spader) geen korte robot is; hij meet 2,4 meter.

[/url]

Overigens onthulde ILM voorzitter Lynwen Brennan in een interview met [url=http://www.ign.com/articles/2014/10/16/ilm-london-launch-updates-on-star-wars-episode-vii-avengers-age-of-ultron]IGN
dat de Hulk een nieuw uiterlijk krijgt in de film. Dat komt omdat er een nieuwe techniek is gebruikt om het gezicht van Ruffalo te filmen tijdens het acteerwerk.

”Die persoonlijkheid vangen is erg belangrijk voor Joss [Whedon] en het is erg belangrijk dat die gedreven wordt door Mark [Ruffalo]’s acteerwerk. We hebben een nieuw capture systeem ontwikkeld, dat we Muse noemen, dat het acteerwerk van een acteur echt weet te vangen. Zo kunnen we ook meerdere takes combineren. We gebruiken de techniek bij Warcraft en ook bij Avengers.”



NieuwsFilm

meest populair