Volledige blik op Ultron uit 'Avengers: Age of Ultron'

Concept-art onthult de villain in vol ornaat.



In de trailer van Marvel Studios' Avengers: Age of Ultron was de "volslagen gestoorde" slechterik Ultron in verschillende verschijningsvormen te zien. Op het web, om exact te zijn via de website Comic Book Movie, is concept-art verschenen van de ijzersterke villain. Hierboven overigens ook het volledige Avengers-logo, dat deels te zien was op de eerdere poster.

Met de stem van acteur James Spader (tv-serie The Blacklist) zal Ultron het uiterste gaan vragen van de Avengers. De robot komt voort uit een ambitieus maar gefaald plan van Tony Stark (Robert Downey Jr.) om de wereldvrede te bewaken. De intelligente robot creëert een eigen leger en aangezien Ultron en mogelijk ook de robots uit zijn leger zijn gemaakt van het "onverwoestbare" Vibranium (het materiaal waar het schild van Captain America ook van is gemaakt), zullen de Avengers, vermoedelijk aangevuld met Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson), zwaar op de proef worden gesteld.

Naast Iron Man, Quicksilver en Scarlet Witch zal Ultron ook willen afrekenen met de Avengers Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans), Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson) en Hawkeye (Jeremy Renner) en zelfs Nick Fury (Samuel L. Jackson).

Aankomende maandag zou er een alternatieve trailer verschijnen tijdens de uitzending van een aflevering van de spin-off tv-serie Agents of S.H.I.E.L.D. op de Amerikaanse zender ABC. Check eventueel (nogmaals) de eerste trailer. Vanaf 23 april in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair