Eerste officiële foto's 'Terminator: Genisys'!

Een nieuwe synopsis geeft iets meer prijs over de richting van de sci-fi reboot.

Op covers van het magazine Entertainment Weekly zijn twee eerste officiële afbeeldingen verschenen van de nieuwe Terminator-film Terminator: Genisys. Tevens is er een nieuwe synopsis onthuld.

Terminator: Genisys start in 2029, wanneer de 'Future War' plaatsvindt en een groep van menselijke rebellen het slechte A.I.-netwerk Skynet tracht te beslechten. John Connor (Jason Clarke) is de leider van de opstand en Kyle Reese (Jai Courtney) is zijn trouwe soldaat, opgegroeid in de ruïnes van het post apocalyptische Californië. Net als in de eerste film zendt Connor Reese terug naar 1984 om Connors moeder, Sarah (Emilia Clarke), te redden van de Terminator die haar moet vermoorden zodat ze John niet krijgt. Eenmaal in 1984 aangekomen blijkt de wereld er toch heel anders uit te zien dan Reese had verwacht. Bijvoorbeeld, houd je vast... dat Sarah sinds haar negende levensjaar is opgevoed door een Terminator, ingevuld door Arnold Schwarzenegger.

De film van regisseur Alan Taylor (Thor: The Dark World, 2013) moet op 16 juli in de Nederlandse bioscoop in première gaan.





NieuwsFilm

meest populair