Veel promofoto's 'Terminator: Genisys'

We zien de hoofdpersonen, de T-800 en een vechtscène in storyboards.

Gisteren hadden we al twee covers van Entertainment Weekly, die daarmee een eerste blik boven op de nieuwe Terminator: Genisys. Nu zijn er ook veel andere promofoto's vrijgegeven van de film. Zo zien we beelden van de hoofdrolspelers met geweren: Emilia Clarke (Sarah Connor), Matt Smith (nog niet bekend), Jason Clarke (John Connor) en Jai Courtney (Kyle Reese). Ook is er beeldmateriaal van Arnold Schwarzenegger als de oude T-800 in de film. Tot slot hebben we nog een reeks storyboards van een vechtscène.

Genisys, dat geregisseerd wordt door Alan Taylor, is de eerste van een geplande gloednieuwe trilogie. Het verhaal begint in 2029, als de oorlog met Skynet in volle gang is en een groep rebellen het opneemt tegen Skynet. John Connor (Clarke) is de leider van het verzet en Kyle Reese (Courtney) zijn loyale soldaat.

Net als in de oorspronkelijke film, wordt Reese teruggestuurd naar 1984 om Connor's moeder, Sarah (Clarke) te redden van een Terminator die haar moet vermoorden, zodat hij nooit geboren zal worden. Maar wat Reese aan de andere kant ontdekt, is geheel anders dan wat hij verwacht had. Sarah blijkt op haar negende door toedoen van een Terminator weeskind geworden te zijn. Sindsdien is ze opgevoed door een oude T-800 (Schwarzenegger), die ze "Pops" noemt. Hij is zo geprogrammeerd dat hij haar beschermt, in plaats van haar probeert te vermoorden. Als gevolg daarvan is Sarah een asociale dame geworden, goed met een scherpschuttersgeweer, maar niet met menselijke emotie. Overigens wijst ze ook haar lotsbestemming af, doordat "Pops" haar altijd verteld heeft dat ze voorbestemd is een grote rol te spelen in de menselijke toekomst. En juist dat brengt het verhaal een andere kant op.

Hieronder de foto's van de film, die op 16 juli 2015 in première gaat.

[/url]





[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/5c90f7c.jpg]


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair