Jamie Dornan niet volledig naakt in 'Fifty Shades of Grey'

Om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken.

We wisten al dat de verfilming van het erotische boek Fifty Shades of Grey minder pikant zou zijn dan het bronmateriaal. Nu is meer duidelijk over hoeveel minder pikant die wordt. In een interview met The Guardian onthulde Jamie Dornan, die in de film de rol van Mr. Christian Grey speelt, dat hij niet volledig naakt te zien zal zijn.

”Er zijn contracten waarin stond dat de kijker mijn geslachtsdeel niet mogen zien,” vertelde Dornan. De reden daarachter is volgens hem simpel: ”Je wilt een zo breed mogelijk publiek aanspreken, zonder dat ze zich vies gaan voelen. Je wil niet iets maken dat lelijk en grafisch is, daarom ben ik niet naakt te zien.”

Dornan speelt in de film de 27-jarige miljardair Christian Grey, die in contact komt met studente Anastasia Steele (Dakota Johnson). De twee ontmoeten elkaar als Anastasia hem mag interviewen en al snel ontdekt zij dat ze hem wil. Tegelijk geeft hij toe dat hij zich ook aangetrokken voelt tot haar, maar enkel een relatie wil op zijn voorwaarden. Dat gebeurt al snel…

De film gaat op 12 februari in première.



NieuwsFilm

meest populair