Eerste beelden Marvels 'Ant-Man'

En er is een nieuwe synopsis van de film.

Er is een nieuwe synopsis vrijgegeven voor Peyton Reeds Marvel-film Ant-Man. In essentie vertelt deze het zelfde als de vorige synopsis, maar er zijn kleine aanpassingen gedaan. De meest in het oog springende aanpassing gaat over Scott Lang (Paul Rudd), die niet langer een oplichter genoemd wordt, maar nu een meesterdief is volgens Marvel. Daarnaast hebben we beelden van de speciale uitzending over de 75ste verjaardag van de comic-maker. Daarin werd een korte blik op Ant-Man en Avengers: Age of Ultron gegeven.


De volgende evolutie van het Marvel Filmuniversum brengt voor een van de oprichtende leden van The Avengers voor het eerst naar het grote scherm. Gewapend met de buitengewone mogelijkheid om in schaal te krimpen, maar in kracht te groeien, moet meesterdief Scott Lang (Rudd) zijn innerlijke held omarmen en zijn mentor, Dr. Hank Pym (Michael Douglas) helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak te beschermen van een nieuwe generatie grote bedreigingen. Tegen ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren om de wereld te redden.

Naast Douglas en Rudd spelen ook Evangeline Lilly, Patrick Wilson, Corey Stoll, Michael Peña en Matt Gerald rollen in de film. Ant-Man gaat op 6 augustus 2015 in première.

Update: Hieronder nog twee foto's, met dank aan M0vieFreak.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair