Video

Officiële volledige trailer 'The Hobbit: The Battle of the Five Armies'

Mooie beelden van de laatste film in Midden-Aarde.

door Jim Pedd op 06.11.2014 om 19:05 in Video
De volledige trailer van Peter Jacksons The Hobbit: The Battle of the Five Armies is vrijgegeven. Onderaan dit bericht kun je veel beelden vn de laatste film in Midden-Aarde bekijken.

Deze film zal vooral gaan over personages, volgens Peter Jackson. Daarin ligt ook deels de reden waarom het zijn favoriete film in de zesdelige franchise is: er wordt niet in gereisd. ”Er zijn veel personages die we geïntroduceerd hebben, en een aantal daarvan, waarvoor we empathie zijn gaan voelen, zullen zich slecht gaan gedragen, omdat ze geconfronteerd worden met de ultieme test, namelijk gigantische rijkdom. En dat brengt het slechtste in mensen naar boven,” vertelde Jackson.

De rijkdom wordt verworven door de dwergen, die het koninkrijk Erebor op de draak Smaug (Benedict Cumberbatch) heroverd hebben. Daarmee hebben ze onbedoeld ook een dodelijke kracht losgelaten op de wereld. Door wraak gedreven zorgt Smaug voor vele slachtoffers onder de inwoners van Lake Town. Thorin (Richard Armitage) is geobsedeerd door zijn heroverde rijkdom en heeft hier zijn vriendschap en eer voor over. Pogingen van Bilbo (Martin Feeeman) om hem tot bedaren te brengen werken niet, en hierop wordt hij gedwongen een wanhopige en gevaarlijke keuze te maken. Maar er zijn ook andere en veel grotere gevaren. Gandalf (Ian McKellen) ziet namelijk dat de gevaarlijke vijand Sauron (Cumberbatch) enorme legers met Orcs stuurt naar de Lonely Mountain. Als de duisternis nadert, moeten dwergen, elven en mensen besluiten zich te verenigen of zich te laten vernietigen. Bilbo vecht ondertussen voor zijn leven en de levens van zijn vrienden tijdens de epische strijd van de vijf legers, waarin de toekomst van de Midden-aarde aan een zijden draadje hangt.


37 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ice

Avatar

Uh oh... Ik wacht wel tot vanavond.
Zou dit een opname van de Hobbit Fans trip zijn in Nieuw Zeeland?
Deze mensen hadden een meerdaagse trip gewonnen naar Nieuw Zeeland en kregen als een van de eersten de trailer te zien.

SaulKarath

Avatar

Unungh... will. not. watch.

Thyplosion

Avatar

Wow. Dit is perfect ! Laat maar komen. Kijk vooral uit naar krachtmeting tussen de White Council en Sauron.

Aston

Avatar

Wauw, dit gaat echt episch worden! :W Kon niet wachten om de trailer nu al te zien. :X :|

Papandreas

Avatar

Dit ziet er echt niet uit en verpest de eerste indruk van de trailer, na 2 sec stop gezet...vanavond dan maar Smiley face

Bilbo

Avatar

Ik ga me inhouden voor die laatste paar uur. Moet wel lukken, hoop ik.

Gigan72

Avatar

Niets nieuws allemaal al een x gezien in de veel betere films Lord of the rings.

Brein8998

Avatar

Papandreas "Dit ziet er echt niet uit en verpest de eerste indruk van de trailer, na 2 sec stop gezet...vanavond dan maar Smiley face"

Ik had precies hetzelfde

daanjor

Avatar

Gigan72 "Niets nieuws allemaal al een x gezien in de veel betere films Lord of the rings."


Wel nieuws, the white counsil (gandalf, galadriel erlond en saruman) gaat er tegen aan!! En dwergen!!! Heel veel dwergen.. Dit wordt weer een classic

gabelskamp

Avatar

Onvoorstelbaar dat Peter Jackson van een boekje van 215 pagina's drie uitgesmeerde, glimmend van de CGI's, extended special edition directors collection films kan maken. Over uitmelken gesproken.

Prometheus69

Avatar

gabelskamp "Onvoorstelbaar dat Peter Jackson van een boekje van 215 pagina's drie uitgesmeerde, glimmend van de CGI's, extended special edition directors collection films kan maken. Over uitmelken gesproken."


Nou ja, uitmelken... misschien heb je gelijk, maar aan de andere kant heeft hij weinig nieuws in het verhaallijn erbij verzonnen. Tauriel is een compleet nieuw karakter en hij heeft Legolas erbij ingeschreven. De rest wat je in deze trilogie ziet heeft hij uit andere boeken van Tolkien gehaald om meer achtergrond te geven aan het verhaal..

Uitmelken noem ik pas echt, als hij veel extra beeldmateriaal zonder toegevoegde waarde eraan toegevoegd heeft. De extended version van The Hobbit heb ik nog niet gezien, maar de extended version van The Lord of The Rings vond ik wel van toegevoegde waarde.

WuzzYNL

Avatar

gabelskamp "Onvoorstelbaar dat Peter Jackson van een boekje van 215 pagina's drie uitgesmeerde, glimmend van de CGI's, extended special edition directors collection films kan maken. Over uitmelken gesproken."


Jongu nie zeike, na dit film is het ook afgelopen

benjamin

Avatar

WuzzYNL "Jongu nie zeike, na dit film is het ook afgelopen"

En waarom mag hij precies z'n mening niet geven?

StarWars2015

Avatar

WuzzYNL "Jongu nie zeike, na dit film is het ook afgelopen"
Ieder zijn mening, het zou aangenamer zijn als jij wat meer op je spelling/grammatica zou letten.

Dit gaat echt een geweldige film voor in de bioscoop worden :E

Paranoid

Avatar

De trailer geeft wel erg veel weg. Het ziet er veel epischer uit dan ik had verwacht.

Bilbo

Avatar

Voor de mensen die zich afvroegen waar de emotionele momenten zijn in deze trilogie: dit deel.

Een fantastische trailer die het wachten meer dan waard was T+)

Nielsgibby10

Avatar

Deze trailer geeft alsnog niet The battle of the five armies. Niet eens een shot wat houd ik van je peter j je houd het gewoon nog steeds geheim

Scheerzeep

Avatar

Sorry, maar ik vind het er echt niet uitzien... zulke rare kleuren en beelden. Moet er bijna van janken.

M0vieFreak

Avatar

Ik heb gewacht op de HD versie. Smiley face En die ziet er erg goed uit!

Muufley

Avatar

Niet iets dat we niet eerder hebben gezien maar ben wel benieuwd naar de film.

Joslyn

Avatar

Battle of the five armies. Is maar anderhalve bladzij in het boek. Ik ben benieuwd of 3 kwart van de filmen vechten is of dat er ook nog wat te vertellen valt.

Frietgezicht

Avatar

Ik vind het reizen en nieuwe dingen zien ook wel mooi en lijkt zich vooral op 1 plek af te spelen,jammer.
Ook zie je veel gevechten maar van al die personages weet je bijna wel of ze overleven of niet,toch het nadeel van een prequel.

Totalmovie

Avatar

Wow mooie trailer
waar is die draak ??

Ereptile

Avatar

Mooie trailer!!! :W Ziet er echt geweldig uit vind ik Smiley face Soms inderdaad wel alleen jammer dat je (nog) iets teveel CGI ziet, maar verder lijkt de toon die de film gaat neerzetten wel goed!

JamesBond

Avatar

Airbender "Ik vraag me af, zijn de Hobbit films wel spannend aangezien je toch weet hoe het een beetje gaat eindigen?"


Nee.

IMAX3D

Avatar

Hier kijk ik al jaren na uit. Hoe gaaf dit er uit ziet! Echt sprakeloos haha!
Alleen jammer dat er niet meer van dit soort films uitgebracht worden. Met epische veldslagen, zeer fantasierijk enz enz.

Vond die veldslag van Noah met die boom engelen wel gaaf maar dat komt natuurlijk niet eens in de buurt wat The Hobbit of LOTR te bieden heeft.

Frietgezicht

Avatar

Totalmovie "wow mooie trailer
waar is die draak ??"


Die gaat toch binnen een kwartier dood ofzo. Denk behalve wat huisjes afbranden en zijn dood valt er weinig te zien dan in de film en dus trailer.

Moviemagic

Avatar

Dit is zeker één van de mooiste trailers van dit jaar. Super mooi.

ridjieddo

Avatar

Waarom ziet alles er zo gloomy uit? Kijk naar het vuur, ziet er zo nep uit en het lijkt wel alsof iedereen aan de schoonheidscreme zit. En alle focus gaat naar de oorlog, er wordt ook al gezegd dat de berg is veroverd. Lekker spannend met die draak..beetje een klein dorpje terroriseren en daarna gaat ie dood, doei draakje je hebt je rol goed vervuld als filler materiaal.

Yanggie

Avatar

gabelskamp "Onvoorstelbaar dat Peter Jackson van een boekje van 215 pagina's drie uitgesmeerde, glimmend van de CGI's, extended special edition directors collection films kan maken. Over uitmelken gesproken."


Het woord uitmelken wordt te vaak en snel gebruikt tegenwoordig.
3 lange films over een relatief korte boek is misschien iets teveel van het goede, maar zolang ze goed worden gemaakt hoor je mij niet klagen.
En bovendien hebben veel mensen het boek niet gelezen. Het maakt voor hun dus niet of er stukken zijn weggelaten, hoofdstukken/passages zijn uitgerekt of stukken erbij zijn verzonnen. Zo het nou eenmaal met "boekverfilmingen" tegenwoordig.
Laten we eerst de film gaan kijken voordat we een conclusie gaan trekken.

nero12

Avatar

Ik denk dat dit de film van het jaar is voor mij.

bramme

Avatar

Ik vind het eigenlijk heel vreemd dat de CGI er bij momenten zo slecht uitziet, de film moet toch binnen een maand in première gaan? Je zou denken dat de special effects toch stilaan af moeten zijn.

marcjeb

Avatar

Is die draak al dood ofzo ? haha

bramme

Avatar

marcjeb "Is die draak al dood ofzo ? haha"

Normaal gezien in de openingsminuut van de film

Thyplosion

Avatar

Veel extra materiaal, toegevoegd aan de films dus, en een van de redenen dat we zoveel films krijgen is simpelweg omdat Sauron ten tijde van de Hobbit inderdaad weer on the rise was, en de White Council hem aanviel op Dol Guldur. Tauriel, inderdaad, niks van terug te vinden. Maar dat is dan ook het enige. Azog was wel degelijk aan het klooien rond deze tijd. Ik geeft toe dat ze nooit het niveau halen van LOTR, maar de eerste twee delen zijn ook gewoon avonturenfilms. Deze laatste lijkt duidelijk meer richting FOTR te gaan.

Gilead

Avatar

Vette trailer, maar inderdaad dit hele Hobbit gebeuren is too much.
Misschien traint Peter Jackson voor de silmarillion movie?
Daar kijk ik wel naar uit!

nieuwslaatste nieuws

meest populair